Samurai Shodown: a Nintendo Switch változat működésben [VIDEO]

A PlayStation 4 és az Xbox One után a Nintendo Switchen is fel fog bukkanni az SNK tradicionális japán fegyveres verekedős játéka a Samurai Shodown.

A Nintendo Switch változat exkluzív funkciókkal fog jönni. A TV Mode, Table Mode és Handheld Mode itt is jelen lesz. Ha nem magunkkal hordozzuk a Switchet (tehát nem a Handheld módban játszunk), akkor egy Switchen egyszerre ketten is játszhatunk, fejenként egy-egy Joy-Connal. A frame rate 60 FPS lesz Portable és TV módban is. Azok, akik a megjelenés előtt megveszik a Samurai Shodown Switch portját (Japánban legalábbis – ott Samurai Spirits néven fut), egy, eredetileg 1999-ben a Neo Geo Pocket Colorra megjelent Samurai Shodown 2 Switch-portot kapnak pluszba. Ez a chibi stílusú verekedős játék 32 karaktert tartalmazott.

Innentől kihangsúlyozzuk, hogy az alábbi kiadások Japánra vonatkoznak, így nem biztos, hogy a nyugaton is ezeket kapjuk/látjuk majd! Az árakat emiatt nem is említjük. A játék Standard Edition kiadása fizikai és digitális formában is elérhető lesz, a Deluxe Pack a digitális kiadást és a season passt tartalmazza (ebben pedig négy karakter van), és egyesével is megvehető lesz a négy karakter (Rimururu, Basara, Kazuki Kazama, and Wan-Fu). Ingyenesen megkapják a vásárlók Shizumaru Hisamét, egy plusz karaktert.

Az SNK Online Shop több exkluzív kiadást is tartalmaz: Limited Pack (Neo Geo-stílusú kazettatok, Neo Geo Freak Vol. 2), Game Pouch Set (kistáska a játékhoz, Neo Geo Freak Vol. 2), Sound Track Set (soundtrack, Neo Geo Freak Vol. 2), Limited Pack Game Pouch Set (a Limited Pack és a Game Pouch Set együttvéve), Limited Pack Sound Track Set (a Limited Pack és a Sound Track Set együttvéve), Sound Track & Game Pouch Set (itt már talán lehet sejteni…), illetve Limited Pack Sound Track & Game Pouch Set (ennyi kombinációt – minden együtt, nem írjuk le még egyszer…). Tehát az SNK elég alaposan próbál ebből plusz pénzt szerezni, és a hazai pályán erre van is esélye.

A Samurai Shodown PC-s verziója valamikor télen jön, a Nintendo Switch verzió japán megjelenése pedig december 12-én esedékes. Talán mi is megkapjuk még idén.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)