Egy játékban már fel is bukkant Elon Musk Cybertruckja [VIDEO]

A nemrég bemutatott (és aközben… mondjuk úgy, hogy problémákba ütköző) Tesla Cybertruck nem várta meg az áprilist, amikor is hivatalosan felbukkanhat első alkalommal egy videojátékban.

Ugye korábban arról szó volt már, hogy a nem éppen magyar pénztárcákra szabott (mondjuk manapság már semmi sem olyan…) Tesla jármű bemutatóján sikerült egyet botlani a páncélozott üveggel (erre egy kicsit később visszatérünk), de mégis, ennek ellenére is felbukkanhat majd a szögletes kocsi a Cyberpunk 2077-ben. A feltételes mód nem véletlen: még nincs hivatalos bejelentés arról, hogy a CD Projekt RED alkotásában Elon Musk agyszüleménye tényleg ott lesz-e.

Addig is íme a legelső, igaz, nem hivatalos próbálkozás: már most bekerült egy, manapság is klasszikusnak nevezhető játékba a Cybertruck. Az 1997-es Goldeneye 007-ről nem lehet egy rossz szavunk sem (maradandó alkotás lett a Rare munkássága a Nintendo 64-en, és multiplayerben is hatalmas szórakozás volt!), és már most láthatjuk azt, ahogy James Bond tankja a Streets (utcai) pályán le lett cserélve a Tesla trapezoid alakzatú terepjárművére. Illik oda, nem is kicsit.

Csak nem innen vette az ihletet Musk?

Eközben Musk a Twitteren elmagyarázta, hogy a Cybertruck bemutatása során miért történhetett meg, hogy a páncélozott üveget sikerült nem egyszer, hanem kétszer is betörni: „A kalapács [ajtónak való] ütése megtörte az üveg alapját, és ezért nem pattant le [a bemutató során használt] acéllabda. Először a labdát kellett volna az üveghez dobni, és *UTÁNA* kellett volna megütnöm az ajtót a kalapáccsal. Majd legközelebb…” (Arra gondolt, hogy ő az üvegteszt előtt baltával nekiesett az ajtónak.)

És itt érdemes hinni a Tesla vezetőjének, ugyanis megosztott egy olyan lassított felvételű videót is, amiben Franz von Holzhausen, a vezető tervező ugyanazt az acéllabdát vágta a Cybertruck prototípusának üvegéhez, amit a színpadon is alkalmazott. És ott nem történt semmi, úgyhogy van abban valami, amit Musk mondott – legalább elismeri, hogy van még hova fejlődni a dizájnnal.

A Tesla tehát lassan a videojátékokban is kezd terjeszkedni (mondjuk azok után, hogy a Cuphead bekerült pár kocsiba is – erről a nyáron szó volt -, nem tudunk meglepődni ezen…).

Forrás: VG247, The Verge

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu