Antonio Banderas és más sztárok is csatlakoztak az Uncharted filmhez

MOZI HÍREK – A Variety cikkéből tudtuk meg, hogy Antonio Banderas – egyelőre ismeretlen szerepben – részt vesz majd a PlayStation-exkluzív akció-kaland filmes adaptációjában.

Amekkora átütő siker a PlayStation-exkluzív játéksorozat: az Uncharted, annyira régóta kínlódik már azzal Hollywood, hogy egy filmes adaptációt végre összehozzon. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy végre-valahára elkészülhet a Tom Holland- és Mark Wahlberg-főszereplésű film. Egyelőre nem tudni még, ki lesz a nagy antagonista, akivel hőseinknek meggyűlik a gondja, most viszont a Variety arról ír, hogy a spanyol származású színészlegenda, Antonio Banderas is szerepelni fog a filmben, aki akár ellenlábas is lehet.

A Variety az információt „filmhez közeli forrásoktól tudja”, ahogy azt is, hogy Antonio Banderas mellett Tati Gabrielle (Az Emoji-film, A visszatérők) és Sophia Taylor Ali (A Grace klinika) is szerepelnek majd a filmben. (Lásd a képen.)

Most már az is „biztos” (bár mi lehet már „biztos” ennél a filmnél), hogy Ruben Fleischer (Venom, Zombieland: A második lövés) rendezi majd a filmet, továbbá a Variety azt is állítja, hogy a forgatókönyv mostani (remélhetőleg már utolsó) verzióját Art Marcum és Matt Holloway írták, akik többek között A vasembert és a nyáron mozikba kerülő Morbiust is jegyzik. „Hozzászólt” témához a Collider is, melynek cikkírója azt tippeli, hogy Antonio Banderas a negatív főhőst fogja játszani, ami persze elég esélyes, lévén a színész már korábban is bizonyított ezen a téren például a Bérgyilkosokban, (amelyből még anno a vicces PlayStation 4 mém is készült.)

Bár most már tényleg a vicc kategória, amit a filmproducerek az Uncharted körül műveltek, de ha minden jól alakul, akkor 2021. március 5-én, tehát majdnem egy év múlva kerül mozikba a film, amelyben Tom Holland alakítja a fiatal Nathan Drake-et, a mestere és mentora pedig Mark Wahlberg Sully-ja lesz.

A játéksorozatról egyelőre túl sok újabb információt nem tudunk, a fejlesztő Naughty Dog most nyilván a The Last of Us 2. részére koncentrál, ami – szintén sok huzavona után – május 29-én kerül végre boltokba, kizárólag PlayStation 4-re. Másik Uncharted játék már csak PlayStation 5-re lenne várható, ám erről új információk még egyáltalán nincsenek, ráadásul az Uncharted 4 elég konkrét módon zárta az eseményeket.

Forrás: Variety, Collider

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu