Megtudtunk pár dolgot a rejtélyes Star Wars: Project Maverickről!

Star Wars: Project Maverick – Jason Schreier, a Kotaku újságírója úgy tűnik, tudja rá a választ, hogy mi ez a különös projekt.

Tegnap, késő este írtunk arról a kiszivárgott Star Wars-videojátékról, melyről eddig nem hallottunk semmit. A Star Wars: Project Maverick konkrétan egy olyan bot miatt került nyilvánosságra, mely a PlayStation Store adatforgalmát figyeli, és az újdonságokat automatikusan jelzi Twitteren. Eleinte semmilyen információ sem tudódott ki a játékról – a konkrét munkacímét leszámítva – (elképzelhető persze, hogy végül ez is lesz a címe) de később elhangzott egy-két érdekes részlet.

A bot üzemeltetője egy olvasó kérésére megosztotta a Project Maverick tartalomazonosító kódját, amellyel már meg lehet nézni a játék PS Store-os adatbázisának fájljait. Mindebből a Gematsu az alábbi kunkluziókat vonta le:

A tartalomazonosító kód alapján (EP0006-CUSA19053_00-MAVERICKBETA0001) egy béta változatról van szó. Tehát elképzelhetető, hogy már rövidesen kipróbálhatjuk ezt a bétát.

A játék PlayStation VR-t nem támogatja, tehát biztosan nem VR címről beszélünk.

Az úgynevezett „Play Together-paraméter” 5-ös számú, ergo, a multiplayer jelentléte biztos.

Sikerült adatbányászattal egy MP3-fájlt is kiszedni, amely egy a PS4 menüjének hátterében szóló muzsikát is tartalmaz és a szokásos Star Wars-dallamok hallatszottak benne.

Végül megkérdezték még a pletykák kapcsán Jason Schreier Kotaku-írót arról, hogy vajon ez-e az a „kisebb és szokatlan” Star Wars-videojáték, melyen az EA Motive dolgozik. Schreier nem cifrázta, egész egyszerűen annyit válaszolt, hogy „igen”. Schreier neve azért merült fel, mert a projektről egy februári cikkében írt, konkrétan arról, hogy az Electronic Arts korábban kidobott egy Battlefront-mellékhajtást, melyet inkább a következő generációs konzolok érkezésére időzítettek volna.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu