Red Dead Redemption 2 modok: egészen őrült alkotások készültek hozzá! [VIDEO]

A Red Dead Redemption 2 modok formájában hosszabbítja meg az amúgy is igen tekintélyes játékidőt és készült hozzá pár igencsak agyament alkotás!

Az első mod, amelyet meg kell említenünk, igazából nem is annyira a kész ötlet téren őrületes, hanem abból a szempontból, hogy mennyire eltérő játéktípust alkothatunk az eredeti open world TPS-ből. Konkrétan egy Age of Empires-stílusú valós idejű stratégiai játékról van szó. A karaktereket, a környezetet, az épületeket távoli kameranézetből láthatjuk és bizonyos részleteken homályosítási effekteket láthatunk. A munkát a Youtube csatornán keresztül osztották meg és rövidesen futótűzként terjedt el a rajongók között.

A mai napon viszont a másik mod egészen másmilyen (tényleg őrült) megoldást kínál: hatalmas vaddisznókat és más állatokat: tigriseket, farkasokat lovagolhatunk meg. Ez JulioNIB munkája, aki már korábban is készített hasonlóan agyament modokat a GTA V-höz. Ezek a modok viszont eléggé kiverték a biztosítékot a hardcore rajongók körében. Persze, akinek fejlettebb a humorérzéke (vagy vevő ilyesmire) az jól fog szórakozni. A vaddisznós modhoz („Pig Rider”) viszont a készítő egy Patreon oldalt hozott össze, ahol finanszírozhatjuk a projektet.

A modok világa folyamatosan növekszik és a Red Dead Redemption 2-őn túl a Fallout 4-hez, a Skyrimhoz, a The Witcher 3-hoz és persze, a GTA V-höz is már rengeteg módosítás készült.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu