A BioWare megerősítette: új Dragon Age-játékon dolgozik

A Mass Effect alkotója, a BioWare most némi betekintést engedett új RPG-jük készítésének hátterébe – és igen, jön a Dragon Age 4!

 

A BioWare már egy ideje dolgozott a Dragon Age következő részén, egészen eddig azonban nem beszéltek munkájuk gyümölcséről. Most azonban hivatalossá vált: lesz Dragon Age-folytatás! Mark Darrah, a sorozat veterán producere volt az első, aki megszellőztette, hogy jöhet az új rész, most pedig hivatalosan is megerősítette: javában zajlik a fejlesztés!

 

„Tudom, hogy a legtöbben új Dragon Age hírekért érkeztek, abból pedig mostanában nem volt sok…

Hadd mondjak most pár dolgot:

  1. Igen, a következő Dragon Age-en dolgozunk
  2. Igen, sajnos otthonról kell folytatnunk a munkát
  3. Az otthoni távmunka nehezebb
  4. Haladunk a fejlesztéssel

 

Valljuk be: az új Dragon Age fejlesztése nyílt titok volt. Múlt hónapban a BioWare már életjeleket adott magáról, mostanra pedig azt is tudjuk, hogy egyik játékuk biztosan a nem hivatalos címén csak Dragon Age 4-nek nevezett alkotás lesz.

 

A stúdió a járvány miatt kénytelen otthonról dolgozni.

Egy kis extra infó, hogy a Kotaku tavaly már publikált egy Dragon Age 4-nek szánt anyagot, ahol már beszámoltak néhány részletről a projektet illetően. A játékot eszerint új alapokra helyezik, s szolgáltatásként kezelik majd. Emellett azt is írták, hogy a játék „kisebb lesz, mint a Dragon Age: Inquisition, de sokkal több játékos választást tesz majd lehetővé, s összegészében mélyebb játék lesz.”

 

Korai lenne még megerősíteni ezeket az állításokat, de most, hogy a játék saját producere írta hogy készül a cucc, már csak a BioWare-re várunk, hogy mutasson is végre valamit a következő Dragon Age-ből.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu