Új Batman-játék: itt az első sejtelmes teaser, amely mégis elárult egy fontos információt!

Miután a Batham: Arkham-szériáról elhíresült Rocksteady elárulta, hogy ők bizony most a „másik oldalra” kerültek az Öngyilkos Osztag-játékukkal, sokan már arra következtettek belőle, hogy ezek szerint a WB Montreal fejlesztői dolgoznak a következő Batman-címen, amely majd a hétvégén várható DC FanDome egyik programpontjaként láthatunk.

A WB Montreal azonban úgy látszik, hogy a tűkön ül, hogy végre már mutasson nekünk valamit a játékból, nem is bírtak magukkal, Twitteren ugyanis egy misztikus teaservideót posztoltak, amellett, hogy az említett videót lejátszó hivatalos oldalt is útjára engedték. A weboldal a holnapi napig, konkrétabban 2020. augusztus 18. 17:00-ig számol visszafelé, azzal az üzenettel, hogy számítanak a megjelenésünkre. Természetesen az új játékra és az azzal kapcsolatos információkra kiéhezett Batman-rajongók ízekre szedték a videót és felfigyeltek rá, hogy ha a megfelelő pillanatban megállítjuk, akkor bizony egy bagolynak az ábrázatát vehetjük ki.

Mivel ugye ez nem a Harry Potter-univerzum, az említett éjjel aktív szárnyas elég egyértelmű utalás lehet A Legendás Batman: A Baglyok bírósága című képregényre, amelyet Scott Snyder írt és Greg Capullo rajzolta. Mivel régóta pletykálják, hogy ezt a képregényt dolgozzák fel videojátékos formában a WB-s srácok, a felbukkanó bagoly ezt megerősítheti. A videóban látható egyéb szimbólumok is biztosan jelentenek valamit, de hogy mit, az még nem derült ki.

A Baglyok Bírósága egyébként a képregény szerint „egy ősi társaság, amely évszázadok óta irányítja Gotham sorsát, meggyilkolva azokat, akik ellenszegülnek az akaratuknak. Most ez a társaság Bruce Wayne-t szemelte ki.
Batman az életéért küzd egy olyan orgyilkossal szemben, amilyennel még nem találkozott, egy erővel, ami képes még a halált is kijátszani… a Karom erejével.”

Persze, még nem száz százalék, hogy tényleg ez lesz-e a játék sztorija, a konkrét információkat holnap tudhatjuk meg. Egyébként az amerikai IGN átnézte az oldal forráskódját, amely alapján elég valószínű, hogy a leleplezés négy napig tart, mely során újabb és újabb részleteket csepegtetnek szombatig, amikor jön maga a végleges trailer. Nyilván, holnap visszanézünk, amint lejárt a számláló.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu