Gotham Knights – Első előzetesek a Batman-univerzumból [VIDEO]

Nightwing, Robin, Red Hood és Batgirl – a Bat Family tagjai. Ők alkotják a Gotham Knights csapatát, ők a következő játék hősei.

 

Majdnem egy év eltelt azóta, hogy a Warner Bros. Games Montreal először adott jelet új játékáról, s ugyanilyen hosszú idő azóta, hogy a game komolyabb figyelmet kapott volna a közösségi hálón, de végre itt van: a Gotham Knights viszi tovább Batman, a Denevérember örökségét. A jól ismert univerzumban játszódó játék 2021-ben érkezik, s a filmszerű bemutatón túl játékmenet videót is kapott!

A Sötét Lovag helye megüresedett: nekünk kell a Dark Knight helyébe lépnünk, hogy megmentsük Gotham városát a káosztól.

Az első két videóban, melyet most láthattunk a DC FanDome-on először, egy olyan Gotham-be repültünk, ahol is Bruce Wayne halott. „Most a Denevér családon a sor – Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin alkotják ezt a családot – hogy megmentsék Gotham City-t, reményt hozzanak a polgárainak, rendet tartsanak a rendőrség sorai közt, s félelmet keltsenek a bűnözők szívében. Fejlődnünk kell, s az éj új lovagjaivá kell érnünk, hogy Gotham megmenekülhessen a káosz karmai közül.” Feladataink közé tartozik az is, hogy a Batman haláláért felelős bandát kézre kerítsük. Az első előzetes azt is megerősíti, hogy a rejtélyes Court of Owls / Baglyok Bírósága lesz a játék főgonosz társasága.

 

 

Izgatottan mutatjuk be új nyitott világú, külsőnézetes akció-szerepjátékunkat, a Gotham Knights-ot. Több évnyi kemény munka gyümölcse ez a játék, s a szenvedély ami ebben a projektben részünkről van megmutatkozik minden kis részletben.” – mondja a Warner Bros. Games Montreal egy sajtóközleményben a játékról, amelynek városa jelenleg legnagyobb védelmezője nélkül maradt.

 

 

Batman helyén négy különleges képességekkel bíró egyént találunk, akiket képességeik mestereivé tehetünk egyedüli vagy két személyes co-op játékban. Itt van rögtön Batgirl, kiemelkedően jó harcos és hacker, Nightwing, nagyszerű vezető és a párbaj mestere, Red Hood, hatalmas fizikai erővel s különleges tehetséggel a fegyverek terén, s végül Robin, a csapat legfőbb nyomozója, óriási intelligenciával s remek harci tudással, mely utóbbi elengedhetetlen lesz a Gotham-ben való mozgáshoz.

Ma éjjel alacsonyan repülnek a denevérek: hamarosan (éjjel 2 óra 10 perckor) a Suicide Squad: Kill The Justice League is bemutatja magát a Rocksteady Studios-tól. Ebből a játékból egyelőre csak Superman-ről láttunk egy képet.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu