Menu

Gotham Knights – Első előzetesek a Batman-univerzumból [VIDEO]

Nightwing, Robin, Red Hood és Batgirl – a Bat Family tagjai. Ők alkotják a Gotham Knights csapatát, ők a következő játék hősei.

 

Majdnem egy év eltelt azóta, hogy a Warner Bros. Games Montreal először adott jelet új játékáról, s ugyanilyen hosszú idő azóta, hogy a game komolyabb figyelmet kapott volna a közösségi hálón, de végre itt van: a Gotham Knights viszi tovább Batman, a Denevérember örökségét. A jól ismert univerzumban játszódó játék 2021-ben érkezik, s a filmszerű bemutatón túl játékmenet videót is kapott!

A Sötét Lovag helye megüresedett: nekünk kell a Dark Knight helyébe lépnünk, hogy megmentsük Gotham városát a káosztól.

Az első két videóban, melyet most láthattunk a DC FanDome-on először, egy olyan Gotham-be repültünk, ahol is Bruce Wayne halott. “Most a Denevér családon a sor – Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin alkotják ezt a családot – hogy megmentsék Gotham City-t, reményt hozzanak a polgárainak, rendet tartsanak a rendőrség sorai közt, s félelmet keltsenek a bűnözők szívében. Fejlődnünk kell, s az éj új lovagjaivá kell érnünk, hogy Gotham megmenekülhessen a káosz karmai közül.” Feladataink közé tartozik az is, hogy a Batman haláláért felelős bandát kézre kerítsük. Az első előzetes azt is megerősíti, hogy a rejtélyes Court of Owls / Baglyok Bírósága lesz a játék főgonosz társasága.

 

 

Izgatottan mutatjuk be új nyitott világú, külsőnézetes akció-szerepjátékunkat, a Gotham Knights-ot. Több évnyi kemény munka gyümölcse ez a játék, s a szenvedély ami ebben a projektben részünkről van megmutatkozik minden kis részletben.” – mondja a Warner Bros. Games Montreal egy sajtóközleményben a játékról, amelynek városa jelenleg legnagyobb védelmezője nélkül maradt.

 

 

Batman helyén négy különleges képességekkel bíró egyént találunk, akiket képességeik mestereivé tehetünk egyedüli vagy két személyes co-op játékban. Itt van rögtön Batgirl, kiemelkedően jó harcos és hacker, Nightwing, nagyszerű vezető és a párbaj mestere, Red Hood, hatalmas fizikai erővel s különleges tehetséggel a fegyverek terén, s végül Robin, a csapat legfőbb nyomozója, óriási intelligenciával s remek harci tudással, mely utóbbi elengedhetetlen lesz a Gotham-ben való mozgáshoz.

Ma éjjel alacsonyan repülnek a denevérek: hamarosan (éjjel 2 óra 10 perckor) a Suicide Squad: Kill The Justice League is bemutatja magát a Rocksteady Studios-tól. Ebből a játékból egyelőre csak Superman-ről láttunk egy képet.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu