Kitudódott a Mafia: Definitive Edition PC-s rendszerigény; demó nem lesz! [VIDEO]

Mivel a Windows 10 a Mafia: Definitive Edition PC-s rendszerigény része, így aki korábbi verziókat használ, az ebből is ki fog maradni.

Egy YouTube-os megkapta a 2K-től (=Take-Two-tól) a Mafia: Definitive Edition PC-s gépigényét – nézzük, hogy milyen erőmű szükségeltetik Lost Heaven megfelelő minőségű és frame rate-ű ábrázolásához.

Mafia: Definitive Edition PC-s rendszerigény tehát:

Minimum rendszerigény:

Operációs rendszer: Windows 10 x64

Processzor: Intel Core i5-2500K vagy AMD FX-8120, vagy jobb

Memória: 6 GB RAM

Videókártya: Nvidia GeForce GTX 770 vagy AMD Radeon R9 280, vagy jobb

VRAM: 2 GB

Szabad tárhely: 50 GB

 

Ajánlott rendszerigény:

Operációs rendszer: Windows 10 x64

Processzor: Intel Core i7-3770 vagy AMD FX-8350 4 GHz-en, vagy jobb

Memória: 16 GB RAM

Videókártya: Nvidia GeForce GTX 1070 vagy AMD Radeon RX 5700, vagy jobb

VRAM: 4 GB

Szabad tárhely: 50 GB

Ezen felül még azt is mondja TripleADigest, hogy a Mafia: Definitive Edition nem fog demót kapni. A Mafia III sem rendelkezett ilyesmivel a megjelenéskor, de a Hangar 13 utólag készített neki egyet, talán pont azért, mert a játék nem volt olyan kimagaslóan jó, és a Take-Two most is félti a fenekét a negatív kritikáktól, és minél több pénzt akar látni a játékból, holott a Grand Theft Auto Online révén már így is Dagobert bácsiként tivornyázik benne…

A Mafia: Definitive Edition eredetileg augusztus 28-án jelent volna meg, de a kiadó végül elhalasztotta egy kicsit későbbre a Hangar 13 felújítását (ők pedig lényegében a Mafia III alapjaira építették az első rész remake-jét…), így a megjelenés szeptember 25-én lesz PlayStation 4-re, Xbox Ona-ra, Google Stadiára, illetve PC-re. Ezzel egy időben a Mafia: Trilogy is napvilágot lát: a pakkban mind a három részt megtalálhatjuk – a Mafia III: Definitive Edition az alapjáték + összes DLC-t takarja, a Mafia II: Definitive Editon pedig az előző konzolgenerációra megjelent játék eleinte konzolon eléggé összecsapottnak tűnő teljes újrakiadását.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu