A Metroid Prime 4 „érzelmesebb és filmszerűbb” lesz egy állásajánlat szerint

Egyéb információ hiányában a Retro Studios álláshirdetései adnak nyomokat a kalandról.

A Bayonetta 3-mal együtt a Metroid Prime 4 fejlesztése lassan szinte, űr városi legendának tűnik. Ezek a Nintendo Switch egyik legjobban várt játékai, de már hónapok, sőt, lassan évek teltek el, és alig tudunk valamit a két projekt bármelyikéről. Különösen meglepő ez Samus Aran kalandjainak tekintetében, amely fejlesztése során még egy újrakezdésen is keresztülesett, lévén a Retro Studios fejleszti most már a játékot.

A legelső E3 2017-en bemutatott trailer óta azonban, nem láthattunk, csak a népszerű fejvadász új kalandjainak logóját. A játékról azóta csak a Retro Studios állásajánlatain keresztül lehetett információkat nyerni. Néhány hónappal ezelőtt vezető produceri ajánlatot tettek közzé, most a vállalat új munkalehetőségei árulkodnak a játékról.

A Retro Studios állásajánlata, amelyben munkatársakat keresnek a játék forgatókönyvéhez, a munkaköri leírásban árul el információkat arról, hogy merre halad a játék fejlesztése. Az állásajánlatban kihangsúlyozták, hogy aki jelentkezik erre a pozícióra, annak olyan kvalitásokkal kell rendelkeznie, amelyek révén a játék „filmszerű hangulatát képes fenntartani”, ugyanakkor „az elbeszélést felemelő érzelmi jelenetek” kidolgozásában is szakértő lehet.

Sokan arra gondolnak, hogy Samus Aran belső dilemmáit ábrázolja majd hűebben a játék, de egyelőre persze ez még csak spekuláció. Nyilván, amíg hivatalos megerősítést nem kapunk erről, addig mindezt érdemes erős fenntartásokkal kezelni. Ami egyelőre a Metroid Prime 4-re, hogy még mindig nem találkozunk vele a Nintendo Direct-eken, vagy más rendezvényeken sem.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu