Stratégia és túlélés a hét ingyenes játékában az Epic Games Store-on

A Frostpunk, az 11bit Studios terméke a kiválasztott cím, amelynek letöltése ingyenes a következő 7 napban.

Úgy látszik, hogy az Epic Games Store megváltoztatta stratégiáját az ingyenes játékok letöltésével kapcsolatban. Eddig előre bejelentették, hogy melyik címet tölthetjük le legközelebb, most viszont az utolsó pillanatig fenntartották a titokzatosságot. Ez egy kicsit megnehezíti a mai szerkesztők dolgát, de egyben izgalmasabb is.

De éljünk a jelenben, mert most már teljesen ingyen letölthetitek a Frostpunkot, a 11bit Studios, a This War of Mine alkotóinak stratégiai és túlélőjátékát. És az egyik legjobban értékelt a maga nemében. A kaland szeretné a játékosokat abba a helyzetbe hozni, hogy extrém helyzeteket éljenek át egy poszt-apokaliptikus világban, amely megfagyott.

Töltsd le a Frostpunkot ingyen az Epic Games Store-ból.

A túlélés sem könnyű, ráadásul egy várost kell vezetnünk, amelyben számos összetevője van az erőforrás-gazdálkodásnak, a társadalmi szimulációnak és a túlélési mechanikának. Útközben összetett erkölcsi dilemmákkal kell megküzdenünk, amelyek miatt kétszer is meg kell gondolnunk minden egyes lépésünket.

Ahogy azt már előre sejtettük, az Epic Games Store nem adott semmilyen támpontot a jövő héten kiosztásra kerülő játékkal kapcsolatban , így mint minden csütörtökön, jövő héten is meg kell majd várnunk 17:00 óráig (félszigeti idő szerint), hogy megtudjuk, melyiket választják, és megpróbáljuk letölteni, mielőtt az Store összeomlik, mint az NBA 2K21 esetében.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu