Boba Fett könyve: vége az első évad forgatásának

MOZI HÍREK – A sorozat sztárja, Ming-Na Wen elárulta, hogy a Star Wars: Boba Fett könyve forgatása a tervek szerint befejeződött a Disney+-on való idei premier előtt.

 

Úgy tűnik, hogy a Star Wars sorozat, a The Book of Boba Fett forgatása befejeződött. A Boba Fett könyve (The Book of Boba Fett) a nagysikerű The Mandalorian című sorozat spinoffja lesz, amely 2019-es Disney+ premierjekor gyorsan a világ egyik legnépszerűbb sorozatává vált, és a The Book of Boba Fett elsősorban a címszereplő fejvadászt fogja követni, Temuera Morrisonnal a szerepében. A sorozat társszereplője Ming-Na Wen lesz Fennec Shand szerepében, aki először a The Mandalorianban tűnt fel.

Ming-Na Wen kedden a Twitteren posztolt néhány képet a „csomagolási ajándékról”, amit a Boba Fett könyvében nyújtott munkájáért kapott. Ez annyi latexkesztyűt tartalmaz, hogy egy zombi apokalipszis alatt is el tudná látni magát, néhány Star Wars rövidnadrággal együtt. A képen egy köteg kártya is látható, amelyen a The Book of Boba Fett S.1 felirat olvasható, valamint a karaktere neve, Fennec. A #wrapgift hashtag arra utal, hogy az első évad már a kész van, hogy a Disney+-on megjelenhessen.

„Latexkesztyű és [Star Wars] rövidnadrág. Tudom, hogy szexi.” – írja Wen a képaláírásban.

 A Lucasfilmnél évek óta próbálkoznak azzal, hogy Boba Fettnek saját szólófilmet szerezzenek. Egyik-másik okból kifolyólag a projekt sosem jutott el odáig, de a The Mandalorian sikere teljesen megváltoztatta a játéktervet. A most tévésorozatként készülő The Book of Boba Fett-et először decemberben jelentették be, bár a forgatás akkor már elkezdődött. A forgatás nemrég fejeződött be, így az új sorozat a tervek szerint idén télen kerülhet a Disney+-on bemutatásra.

Fennec Shand a Star Wars: A rosszcsontok című animációs sorozatban is szerepet kapott, amelynek most fejeződött be az első évada. A sorozat a Star Wars: The Clone Wars folytatásaként és spinoffjaként is szolgál, Dee Bradley Bakerrel a főszerepben, aki a Bad Batch katonákat alakítja. A további szereplői között szerepel még Archie Panjabi mint Depa Billaba és Michelle Ang mint Omega, és Wen mellett különböző különleges vendégek is feltűnnek majd, mint például Ian McDiarmid mint Palpatine császár, Bob Bergen mint Lama Su és Stephen Stanton mint Tarkin admirális.

Jon Favreau, Dave Filoni, Robert Rodriguez és Kathleen Kennedy a The Book of Boba Fett executive producerei. Miután decemberben hivatalosan is bejelentették a spinoffot, Favreau a Good Morning America című műsorban adott interjújában kifejtette, hogy a sorozat csak egy a sok Star Wars-projekt közül, amelyek a Disney+-nál készülnek. Azt is tisztázta, hogy a The Book of Boba Fett különálló a The Mandaloriantól, mivel a rajongók részéről kezdetben volt némi félreértés.

„Nem akartuk elrontani a meglepetést Kathleen Kennedy nagy bejelentése során az összes sorozatról, ezért megengedték, hogy ezt titokban tartsam” – mondta akkor Favreau. „Szóval ez valójában különálló a Mandalorian 3. évadjától. De amit nem mondtunk el abban a bejelentésben, hogy a következő sorozat, ami jön – amit Kathy ‘a következő fejezetnek’ nevezett – a The Book of Boba Fett lesz, és utána rögtön elkezdjük a The Mandalorian gyártását, visszatérve a főszereplővel, akit mindannyian ismerünk és szeretünk… elég hamar ezután.”

Hozzátette: „Rengeteg Star Wars tartalom fog megjelenni, azt hiszem, 10 projektet jelentettek be, szerintem ez lesz a 11.”.

A The Book of Boba Fett premierje 2021 decemberében lesz a Disney+-on, a pontos dátumot még nem határozták meg.

Forrás: Ming-Na Wen

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu