Batwoman: meghökkentő ok miatt hagyta ott Ruby Rose a sorozatot!

MOZI HÍREK – Tavaly Ruby Rose bejelentette, hogy a második évad előtt távozik a Batwoman című sorozatának címszerepéből. Most kiderült, miért tette.

 

Már az azt követő hónapokban is kicsit pontosították a helyzetet: a források szerint ennek semmi köze sem volt a forgatáson elszenvedett sérüléseihez. A folytatásban azt sugallták, hogy a hosszú munkaidő miatt hagyta ott a szerepet.

Most Rose elárulta, hogy allergia miatt lépett ki a Batwomanből.

„Rájöttem, hogy allergiás vagyok a latexre” – mondta a Kyle and Jackie O Show-ban adott interjúban. „Egyre rosszabbul éreztem magam, mert ahogy egyre többet érintkezel vele, úgy gondolom, egyre több reakciót vált ki belőled. A végén levettem a [maszkot], és az arcomon csak kiütés volt. A torkom teljesen össze volt szorulva.” Rose, aki a Netflix Orange Is the New Black című sorozatában is szerepelt, hozzátette: „Olyan volt, mintha egy horrorfilmben játszottam volna”.

Tekintettel arra, hogy a szuperhősös sorozatok és filmek többségében a színészeiknek órákon át latexet használó jelmezekben kell maradniuk, egyértelmű, hogy Rose jól döntött. Rose-nak köszönhetően a Batwoman, azaz Kate Kane megformálásával az első nyíltan meleg szuperhős főszereplő került a képernyőre.

Rose tavaly augusztusban beszélt a kilépéséről, és sajnálatát fejezte ki, hogy nem vett ki több időt a sérülése utáni felépülésre. „Megműtöttek, majd 10 nappal később visszamentem dolgozni, ami talán nem volt a legjobb ötlet” – mondta akkor. „A legtöbb ember körülbelül egy vagy három hónapot vesz ki, mielőtt visszatér a munkába, szóval ez mindenképpen megnehezítette a dolgomat. De ami egy sorozat vagy film főszereplőjének lenni – függetlenül attól, hogy akcióról vagy érzelmekről van szó -, bármilyen szempontból megterhelő.”

Miután Rose távozott a Batwomanből, a köpeny egy új karakterre szállt át, akit Javicia Leslie alakított. A második évad 2021 januárjában indult és a múlt hónapban fejeződött be. A harmadik évad már készül, és várhatóan október 13-án lesz a premierje.

Forrás: Hypebeast

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu