Menu

PlayStation Plus: „kiszivárgott” az augusztusi játékkínálat!

Nem véletlenül alkalmaztunk idézőjelet a PlayStation Plus után a címben, ugyanis maga a Sony volt az, aki talán direkt, talán akaratán kívül felfedte, hogy milyen játékokra számíthatnak azok, akik viszonylag mélyen a pénztárcájukba nyúlnak, hogy online multiplayerezhessenek PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en.

 

A ResetEráról származik a kép, amit az Arubedo néven futó illető a Sony PlayStation Plus weboldalán lőtt. Most már hiába nézzük meg a site-ot, hiszen a cég gyorsan (de azért mégsem olyan gyorsan, ha mi már beszámolunk róla…) kapcsolt, és visszaállította a júliusi játékokat, de a mondat után érkező képet már nem fogja a „kék” cég letagadni…

A PlayStation 5-ös játékot korábban már megerősítette annak fejlesztője, így nem mondunk újat akkor, ha kimondjuk: a tavaly novemberben elstartolt konzol számára az augusztusi PlayStation Plus játék a dél-koreai Mantiscótól a Hunter’s Arena: Legends lesz. Erről itt nem fogunk részletesen beszélni, hiszen korábban már beszéltünk róla.

Természetesen ebben a hónapban is két PlayStation 4-es játékot kapnak majd az előfizetők, de ezúttal talán túlzottan is a niche vonalat választotta a Sony, mert ezek a címek nem éppen mainstream termékeknek tűnnek, így nem sok játékos ízlésének megfelelő játékokról beszélhetünk. Az első még viszonylag új, ugyanis a Tennis World Tour 2 tavaly szeptemberben jelent meg (és a nevéből adódóan teniszjátékról van szó), míg a másik alkotás 2019 októberében gurult ki, és ez a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville volna.

Ez tehát egy kicsit „lágy” hónapnak nevezhető, és a Sony így szeretné tán elérni, hogy inkább menjünk nyaralni. Addig is még van egy kicsivel több mint egy hetünk arra, hogy a júliusi PlayStation Plus játékokat felmarkoljuk. Fel is soroljuk, hogy mely címek ingyenesek ebben a pillanatban is: PlayStation 5-ön A Plague Tale: Innocence, PlayStation 4-en pedig a Call of Duty: Black Ops IIII, továbbá a WWE 2K Battlegrounds az, amit az előfizetők elérhetnek.

Vajon a Sony módosít-e ezen az utolsó pillanatban?

Forrás: PSL

ps plus aug

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu