PlayStation Plus: „kiszivárgott” az augusztusi játékkínálat!

Nem véletlenül alkalmaztunk idézőjelet a PlayStation Plus után a címben, ugyanis maga a Sony volt az, aki talán direkt, talán akaratán kívül felfedte, hogy milyen játékokra számíthatnak azok, akik viszonylag mélyen a pénztárcájukba nyúlnak, hogy online multiplayerezhessenek PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en.

 

A ResetEráról származik a kép, amit az Arubedo néven futó illető a Sony PlayStation Plus weboldalán lőtt. Most már hiába nézzük meg a site-ot, hiszen a cég gyorsan (de azért mégsem olyan gyorsan, ha mi már beszámolunk róla…) kapcsolt, és visszaállította a júliusi játékokat, de a mondat után érkező képet már nem fogja a „kék” cég letagadni…

A PlayStation 5-ös játékot korábban már megerősítette annak fejlesztője, így nem mondunk újat akkor, ha kimondjuk: a tavaly novemberben elstartolt konzol számára az augusztusi PlayStation Plus játék a dél-koreai Mantiscótól a Hunter’s Arena: Legends lesz. Erről itt nem fogunk részletesen beszélni, hiszen korábban már beszéltünk róla.

Természetesen ebben a hónapban is két PlayStation 4-es játékot kapnak majd az előfizetők, de ezúttal talán túlzottan is a niche vonalat választotta a Sony, mert ezek a címek nem éppen mainstream termékeknek tűnnek, így nem sok játékos ízlésének megfelelő játékokról beszélhetünk. Az első még viszonylag új, ugyanis a Tennis World Tour 2 tavaly szeptemberben jelent meg (és a nevéből adódóan teniszjátékról van szó), míg a másik alkotás 2019 októberében gurult ki, és ez a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville volna.

Ez tehát egy kicsit „lágy” hónapnak nevezhető, és a Sony így szeretné tán elérni, hogy inkább menjünk nyaralni. Addig is még van egy kicsivel több mint egy hetünk arra, hogy a júliusi PlayStation Plus játékokat felmarkoljuk. Fel is soroljuk, hogy mely címek ingyenesek ebben a pillanatban is: PlayStation 5-ön A Plague Tale: Innocence, PlayStation 4-en pedig a Call of Duty: Black Ops IIII, továbbá a WWE 2K Battlegrounds az, amit az előfizetők elérhetnek.

Vajon a Sony módosít-e ezen az utolsó pillanatban?

Forrás: PSL

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu