Menu

PlayStation Plus: hivatalos az egyik augusztusi játék [VIDEO]

A három játék közül egyről már biztosan tudjuk, hogy a PlayStation Plus-előfizetők számára ingyenesen elérhető lesz.

 

A Mantisco bejelentette, hogy a jelenleg Steamen korai hozzáférésben levő játékuk, a Hunter’s Arena: Legends augusztus harmadikán nem csak kilép az early access fázisból, hanem PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en is meg fog jelenni, és ebből arra tippelnénk, hogy csak a PS5-ös kiadás lesz a PlayStation Plus-tagoknak ingyenes (egészen pontosan szeptember 6-áig). Az online battle royale játék azért erősíteni fog a „bolti” megjelenésre.

Öt új harcossal (Mono, Dalgi, Wu Kong, Pigsy, Sandy) bővül a stáb, így 17 karakterrel lehet majd a harcmezőre lépni. A visszajelzésekre hallgatva a  Mantisco csökkentette a pálya méretét, és így kevesebb játékos küzdhet meg, amivel egy jóval dinamikusabb játékmenetet, és könnyebb navigációt kaphatunk. A fast travel sem marad ki, így gyorsan ugorhatunk A pontról B-re.

A harcrendszert is áttervezték azzal a céllal, hogy a játékosoknak több lehetősége legyen. A Quickstep egy kockázatos mozdulat, amivel a harc végkimenetelét is megfordíthatjuk, de cserébe az ezt alkalmazó játékos sokkal nyitottabb lesz az ellenfelek lövedékeire (úgyhogy ebből adódóan legvégső esetben lesz érdemes bevetni). Jön egy új aréna is, továbbá a PC és a PlayStation között cross-playre is lehetőségünk lesz. A PC-s kiadás esetében pedig a teljesítményt fogják gatyába rázni, az pedig sosem árt.

A játék története szerint az ősi Ázsiában az ismeretlen erők által kiszabadított démonok tönkretették a békét, és a veszélyt érzékelve a vadászok a világ több pontjáról összegyűltek, hogy a káosszal megküzdjenek, viszont egyikük elszabadult, így ő volt a felelős a démonok kiengedéséért. Ezért pedig a vadászoknak egymással és a démonokkal is küzdeniük kell a Hunter’s Arena: Legendsben, aminek harci rendszere egy küzdőművészetre építő filmhez hasonló. A levegőben kell kombózni, és jól kell ellentámadásainkat időzíteni. A Martial Arts segítségével pedig az ellenfelünk védekezését törhetjük meg. De ha eközben jön az ellentámadás, a Groggy állapot révén veszélyeztetettek leszünk.

A Hunter’s Arena: Legends augusztus 3-án rajtol el PlayStation 5-ön, PlayStation 4-en és PC-n.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu