Grand Theft Auto V: Trevor színésze megerősítette a DLC-s terveket!

Ezzel pedig hivatalossá vált, hogy a korábban felbukkant elnevezés nem kitaláció volt, és valóban tervezte a Rockstar Games, hogy a Grand Theft Auto V egyik főszereplőjét egy ügynök gúnyájába bújtassa…

 

Steven Ogg volt Trevor színésze a Grand Theft Auto V-ben, ami már több mint tíz éve, hogy megjelent PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A játékhoz egyjátékos DLC nem készült, mert a Rockstar és a Take-Two inkább a Grand Theft Auto Online-ra koncentrált, mert abban sokkal több pénz volt mint a tervezett, de törölt egyjátékos DLC-ken. Az egyik DLC neve Agent Trevor lehetett volna, és ezen kívül még két kiegészítővel tervezett a Rockstar (az egyik neve Zombie Apocalypse, a másik pedig Alien Invasion volt).

Ogg elárulta a stábbal készített kérdezz-felelek során, hogy Trevor egy beépített ügynökként dolgozott volna a szövetségi ügynökségnek. Rögzítettek is néhány dolgot James Bond Trevorral. Ogg szerint Trevor továbbra is felettébb problémás karakter lett volna, de igyekezett volna a legjobbját nyújtani. Aztán mindez teljesen le lett állítva, és soha nem tért vissza az egyjátékos DLC-k terveire a Rockstar.

A legtöbb tervezett DLC-s projekt végül a Grand Theft Auto Online-ba lett irányítva. Ez rendszeresen frissítve lett, és a történethez köthető újítások is voltak benne, miközben a Grand Theft Auto V egyetlen alkalommal sem kapott DLC-t. A másik két DLC-ről sajnos nem sokat tudunk, de az alapjátékban rengeteg easter egg volt arra vonatkozólag, hogy a földönkívüliek léteznek, és ezzel vezethette volna fel a Rockstar az Alien Invasiont. (A Zombie Apocalpyse-ra ilyen mértékű utalás nem nagyon volt a Grand Theft Auto V-ben.)

A Rockstar most már minden erejével a Grand Theft Auto VI-on dolgozik. Az első trailer 24 óra alatt 90 milliónál is több megtekintést szedett össze a szivárgás ellenére is. A játék valamikor 2025-ben jön PlayStation 5-re és Xbox Series-re.

Forrás: VGC, The Loadout

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu