Egy rakás Nintendo Switch játék érhető most el ingyen – íme a kedvenceink!

A Nintendo Switch játékosok most egy csomó ingyenes játékot kaparinthatnak meg, előfizetés nélkül.

 

 

A Nintendo Switch-játékok elég drágák, és egyhamar nem is lesznek olcsóbbak. Szerencsére azonban most van egy rakás ingyenesen játszható játék, amiről esetleg lemaradsz.

Az ingyenes játékokat érdemes letölteni, amikor csak tudod a Nintendo Switch-en, különösen azért, hogy spórolhass a konzol igazi nagyágyúira, például a Paper Mario: The Thousand-Year Door-ra, amely még ebben a hónapban megjelenik.

Az ingyenesen játszható játékok listája hosszú, és ha mindet végigvenném, valószínűleg egész hónapban itt lennénk, ezért az alábbiakban a néhány kiemelt címről lesz szó.

A teljes lista azonban megtalálható a Nintendo weboldalán, ha esetleg te magad is utánanéznél.

Az első egy olyan játék, amit nem kell bemutatni, a Fortnite: a battle-royale, ami minden platformon ingyenes, de a Switch-en legalább hordozhatóan játszhatsz vele.

Mivel nem olyan erős, mint egy Xbox Series X/S vagy PlayStation 5, ezért a grafikát és a képkockákat fel kell áldoznod. Ám ez még mindig csak Fortnite, és az összes frissítés miatt, amit kapott, érdemes visszatérni hozzá.

Következik egy kicsit aktuálisabb dolog, a Fallout: Shelter. Ez a Bethesda egyik mobiljátéka, amelyben a saját Menedéked felügyelőjévé válhatsz. Remek kikapcsolódás, ha éppen a Fallout tévésorozat hatása alatt állsz… A legapróbb részletekig irányítod a Vault-odat, új lakókat fogadsz be, és megvéded a betolakodóktól. Jó móka.

Végül pedig ajánljuk a Super Kirby Clash-t, ahol akár három barátoddal együtt, Kirby és más karakterek bőrébe bújva küzdhetsz meg bossról bossra.

A rózsaszín monstrumnak a hét elején volt a születésnapja, miért ne adnánk neki egy kis szeretetet egy ingyenes akció-platformerrel?

Jó néhány más játék is van még, szóval nézd meg a teljes listát a lenti linken, és lásd, hogy van-e még olyan, amelyik megragadja a figyelmedet!

Forrás: Nintendo

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu