Homelander és Ferra érkezik a Mortal Kombat 1-be – íme az előzetes! [VIDEO]

Homelander és Ferra trailert kaptak, mielőtt megérkeznek a Mortal Kombat 1-be.

 

 

Úgy érezhetjük, hogy a Mortal Kombat 1 nem is olyan régen került a színpadra. Ám a játék már az első körös DLC-k célegyenesében van, és hamarosan egy nagy „hős” lopja el a reflektorfényt.

A NetherRealm Studios ma teljesen leleplezte Homelander-t a The Boysból, valamint egy kicsit Ferra-t egy új trailerben a közelgő Kombat Pack-ról.

A trailer a sorozat furcsa tejivós jelenetének újrajátszásával kezdődik, mint egy győzelmi animáció, mielőtt a kamera visszahúzódik, hogy megmutassa a levegőbe ugró Ferrát, hogy jobban megnézhessük őt.

Ezután a DLC karakterek Versus képernyő animációi következnek. Homelander mosolyog és hősies pózba vágja magát, míg Ferra egy levágott fejekkel teli zsák tetején ül. Plusz Mavadóra is vethettünk egy pillantást, mielőtt a héten hivatalosan is megjelenik.

 

 

Homelander Mortal Kombat 1

 

 

Nem meglepő, hogy ebben a trailerben nem látható tényleges játékmenet. Legalább Homelander harc előtti intrójának és a Fatalities-ének egyes részeit megmutatják. Ferra sajnos nem kap sok mindent. A They Boys rajongók valószínűleg felismerik a szemlézeres fejolvasztással és Liu Kang repülőgépbe ütésével járó finálékat.

Habár ő is részt vesz ugyanazon a CCXP mexikói eseményen, ahol az MK1 leleplezése zajlott, egyelőre nem erősítették meg, hogy mégis Antony Starr lesz-e a karakterének szinkronszínésze a verekedős játékban.

Starr korábban többször is kijelentette, hogy nem adja hangját a szerephez a Mortal Kombatban. Azonban a rajongók továbbra is reménykednek. Tara Strongról sem erősítették meg, hogy visszatér Ferra hangjaként a Mortal Kombat X-ből, de az itteni hangja alapján ez valószínűnek tűnik.

A karakterek megjelenési dátumát nem adták meg. Ám tekintve, hogy a trailer leírása rámutat, hogy a The Boys 4. évadának premierje június 13-án lesz, valószínűleg addigra, ha nem előbb, kipróbálhatjuk majd az új hősöket.

A Mortal Kombat 1-ben megjelenő Homelander és Ferra debütáló trailerét alább nézhetitek meg.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu