A Fallout London projektvezetője szerint a Bethesda keresztbe tett nekik! [VIDEO]

Dean Carter a véleményét ráadásul nem kisebb publikációnak mondhatta el mint a BBC-nek! (Avagy: az Egyesült Királyság közmédiájával beszélhetett, így a mod országos figyelmet kelthet a BBC News-interjú kapcsán…)

Carter elmondta, hogy a Bethesda egyetlen alkalommal sem kereste fel a moddereket, akik a Fallout Londonnal készültek. Erről írtuk már, hogy az eredetileg tervezett megjelenési dátumot el kellett halasztani, ugyanis a Fallout 4-nek bejelentették a next-gen patchet, és mivel a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition példáját látva tudják, hogy a script extender itt is tönkre tudna tenni sok modot, ők pedig emiatt meghatározatlan ideig elhalasztották a londoni poszt-apokaliptikus kalandokat…

„Április 23-a egy olyan nap volt, amely jól működött volna számunkra, mivel a sorozat megjelenése után lett volna, és a játék kezdete is a Szent György-naphoz kapcsolódott. [Ami a Fallout 4 next-gen patch-jét illeti,] nem akarom azt mondani, hogy „gyanús”, mert az rosszindulatúnak hangzik. De ha egy nagyvállalat lennél, és most jönne ki egy fantasztikus [Fallout TV] sorozat, azt gondolnád, hogy összepárosítod őket, és a nagy frissítést ugyanazon a napon adnád ki, amikor a sorozat megjelenik. Nem hiszem, hogy ez rosszindulatú lenne, de nagyon önkényesnek tűnik, hogy lemondanak erről.

Mi csak finomítottunk és teszteltünk, hogy a lehető legstabilabbá tegyük a dolgokat a megjelenés előtt. De azzal, hogy az új frissítés csak 48 órával később jelent volna meg, az elmúlt négy év munkája egyszerűen tönkremegy. Ilyesmi bekövetkezik, ha ilyen kevés a kommunikáció. Szóval bárcsak beszélgetnének velünk. Nulla levelezésünk volt a Bethesdával. Megértem, hogy mindig lesz egy kis habozás a közösséggel való együttműködéssel kapcsolatban, mert nem vagyunk iparági szakemberek, de vannak olyan rendszerek, ahol a közösség tagjaival dolgoznak, szóval miért nem teszik ezt? Túlszárnyaltuk a Fallout 76 néhány bejelentését. Az ember azt gondolná, hogy legalább felkerestek volna, hogy csak úgy, hogy „Nézzétek, srácok, ti nyilván legalább figyelemre méltóak vagytok, nem vagytok hivatalosak, de győződjünk meg róla, hogy nem rontjuk el ezt a rajongóknak”,” mondta Carter.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu