Terminator: Survivors: offline is játszható lesz, de nem lesz benne sok gép [VIDEO]

A Nacon több részletet is közölt a Terminator: Survivorsről, ami egy nyílt világú túlélő/kaland műfajú játék lesz, ami az ítélet napja után játszódik 2005-ben egy posztapokaliptikus világban…

 

A francia kiadó elmagyarázta a játék háttértörténetét: „Tanúi lehettünk Sarah Connor erőfeszítéseinek, hogy megakadályozza az ítélet napját, az Ellenállás küzdelmét a Skynet ellen. És mégis, míg az ítélet napja nagy szerepet játszik a Terminátor-mítoszban, az utóhatás, a túlélők ellenállóképessége és John Connor ellenállásának kialakulása nagyrészt elbeszéletlen maradt. Sarah Connor meg tudta akadályozni az 1997-es ítéletnapot, de ez nem állította meg a Cyberdyne-t és a Skynet születését, csupán elhalasztotta azt, aminek be kellett következnie. 2005 szeptemberében a Skynet öntudatra ébredt, és globális nukleáris támadást indított, ami emberek milliárdjainak kiirtását eredményezte.

Azoknak, akik elég messze voltak az epicentrumoktól, vagy akik nukleáris bunkerekben találtak menedéket, szembe kellett nézniük egy új korszak kezdetével a sugárzás és társadalmi összeomlás közepette. Mivel a nagy hatótávolságú kommunikációs rendszerek nem működtek, az emberek kis, gyakran egymásnak ellentmondó közösségekbe tömörültek, és igyekeztek biztosítani a rendelkezésre álló szűkös erőforrásokat. A Terminator: Survivorsben a játékosok egy olyan környezetet járnak be, amelyet a sugárzás évei sebhelyeztek meg. 2009-et írunk, és különböző frakciók versengenek a terület és a létfontosságú erőforrások feletti uralomért. Nagyon kevesen vannak tisztában a bombák ledobásához vezető eseményekkel, és – különösen a játék elején – csak kevesen tudnak a Skynet létezéséről,” írja a Nacon. Tehát négy évvel járunk az ítélet napja után, és John Connor megalapította az ellenállást…

A Skynet még nem érte el a gyártási kapacitásának a plafonját. A T-800-as emlékeztetőképp jelen van, megmutatva, hogy mire képes a Skynet időutazó gépe. Csak ez az egy T-800 lesz a játékban, ami folyamatosan üldözni és követni fog minket, mert így akarja a Skynet újraírni a történelmet, és győzzön a jövőbeli háborúban. A Nacon az első két film hangulatára törekedett: a horizonton látszódik egy megállíthatatlan gép veszélye, és emiatt a félelem és a sürgősség érzelme is jelen van. A T-800-as feszültséget és félelmet fog kelteni, és ahogy a filmek főszereplői, úgy mi is érezni fogjuk, milyen az, amikor egy megállíthatatlan, könyörtelen és tárgyalóképtelen gép van a nyomunkban.

A Terminator: Survivors Unreal Engine 5-öt használ, és teljesen offline is játszható lesz, de ezen túl akár négyen is játszhatjuk kooperatívan. Lesz egy béta is, de ez közelebb lesz a játék megjelenéséhez. Korai hozzáférésben fog elrajtolni október 24-én a Steamen, de tervezik a PlayStation 5 és az Xbox Series portokat is, ám a két konzol esetében nem tudjuk, hogy lesz-e early access verzió.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu