Nem fog idén megjelenni az Evil Dead: The Game sem!

Még van pár hónap, ami alatt a már így is kifejezetten terjedelmes „elhalasztott játéklista” bővülhet a Evil Dead: The Game játékkal.

 

The Lord of the Rings: Gollum, Hogwarts Legacy, Gran Turismo 7, God of War: Ragnarok (ennek a neve még nem hivatalos), Prince of Persia: The Sands of Time remake, Gotham Knights, SIFU, Ghostwire: Tokyo. (És ez a lista sem teljes, biztos van, amit kihagytunk!) Ezek mellé most már felkarmolhatjuk a Boss Team Games által fejlesztett, és majd a Saber Interactive által megjelenő Evil Dead: The Game-et, ami 2021 helyett csak 2022-ben fog megjelenni!

A bejelentés a Twitteren olvasható: az Evil Dead: The Game-re csak februártól számítsunk, és a plusz fejlesztési időt nem azzal töltik el, hogy ülnek a fenekükön és nem csinálnak semmit. Az extra időtartam alatt a játék minőségén és tartalmán is dolgoznak, és ezzel szeretnék, hogy a franchise rajongói a legjobb élményt kaphassák meg.

Egy válasz tweetben van a lényeg: itt a Boss Team Games és a Saber Interactive megerősítette, hogy a halasztásnak köszönhetően lehetőségük lesz egy egyjátékos opcióval kibővíteni az eredetileg kooperatív és PvP játékot, így akár egyedül is élvezhetjük majd a kalandokat. Ez főleg az antiszociális játékosoknak lesz kifejezetten jó. Persze az még érdekes kérdéseket feszegethet, hogy mennyi újrajátszhatóság lesz benne.

Így az Evil Dead: The Game, amit még tavaly decemberben jelentettek be, új megjelenési időszakát (ugyanis pontos dátummal nem rendelkezik a játék… de mivel az év legrövidebb hónapjáról beszélünk, nem sok lehetősége van a stúdiónak és a kiadónak) februárra tették át. Az eddigi tervek nem változtak, így továbbra is minden platformon meg fog jelenni az iOS/Android párost leszámítva: PlayStation 5, Xbox Series, PC, PlayStation 4, Xbox One, illetve Nintendo Switch.

A játékban Kelly Maxwell, Pablo Simon Bolivar, Scotty, illetve Lord Arthur is biztosan felüti majd a fejét. Raimi filmjéből remélhetőleg méltó játékadaptáció lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu