The Medium: a DualSense hatása a Bloober Team játékára [VIDEO]

Az Xbox Seriesen és PC-n már elérhető The Medium játék hamarosan PlayStation 5-re is meg fog jelenni, és természetesen be fogja vetni a konzol egyedi, és jelenleg akár forradalmat indító kontrollerének adottságait.

 

A sajtóközleményben a Bloober Team producere, Szymon Erdmański a sajtóközleményben azt írta, hogy a PlayStation 5-ön az immerzió, magyarul a játék világában történő képletes elmerülés megvalósulhat a konzol mellé járó DualSense kontrollerrel, így a Niwa-hotel körüli rejtélyek felfedezése izgalmasabb lehet. A lengyel csapat célja az, hogy érezzük Marianne reakcióit, miközben ő interakcióba lép a játék világában levő tárgyakkal. Így értelemszerűen a haptikus visszajelzés és az adaptív ravaszok is be lesznek vetve.

A Bloober Team és a Black Screen Records összeállt, hogy a játék soundtrackjét (ezt amúgy a stúdió házi zenésze, Arkadiusz Reikowski, illetve a Silent Hill első részeiben nagyot futó Yamaoka Akira hozta össze…) megvásárolható bakeliten és CD-n egyaránt. A jelenlegi tervek szerint október környékén adnák ki a hanghordozókat, és az előrendelés már megejthető. Az ár 34 euró a két bakelitért, úgyhogy minimum 12 ezer forinttal számoljunk. A két CD 18 euró, tehát kb. 6 ezer forint.

Van egy másik akció is: a PlayStation Store-on előrendelhetjük a The Mediumot 50 dollárért/euróért (forintban 18 ezer környéke), de a PlayStation Plus-előfizetők tíz százalékos kedvezményt is bevethetnek. Az előrendelők megkapják digitálisan a soundtracket, illetve egy digitális művészeti könyvet (The Art of The Medium – A The Medium művészete).

Aki esetleg lemezes kiadást keres, erre is módja lesz: a Koch Media ugyanis a The Medium: Two Worlds Special Edition változatot kézzel fogható változattal támad. Ebben a játék Blu-ray lemeze mellett egy steelbookkal, a játék soundtrackjével, illetve egy művészeti könyvvel találkozhatunk. Korrekt ajánlatnak hangzik.

A The Medium PlayStation 5-ös kiadása szeptember harmadikán fog megjelenni, és ezen a napon az Xbox Series és PC kiadások is elérhetővé válnak az imént említett fizikai kiadásban. Jelenleg PC-n Steamen, GOG-on, Epic Games Store-on, illetve a Microsoft Store-on is megtalálhatjuk.

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu