Quentin Tarantino anyukája „büszke” a fiára, bár az azt mondta: nem ad neki egy penny-t sem

MOZI HÍREK – Quentin Tarantino édesanyja, Connie Zastoupil a USA Today-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy fia „szeretetét” és „támogatását” élvezi, miután Tarantino egy interjúban azt mondta, hogy megígérte, soha nem ad neki „egy pennyt” a vagyonából. Azt is hozzátette, hogy ez mindig is így volt.

 

Quentin Tarantino a hét elején a „The Moment” podcastben szerepelt a „Billions” társalkotójával, Brian Koppelmannal, és beszélt arról, hogy gyerekkorában megfogadta, hogy nem ad pénzt az édesanyjának, miután az gyerekként lekicsinyelte az írói munkásságát.

Amikor megkérdezték tőle, hogy betartotta-e a fogadalmát, az Oscar-díjas rendező nevetve azt mondta: „Igen. Igen, segítettem neki az adóhivatalnál. De ház nélkül. Se Cadillac, se ház„.

Erre reagálva Zastoupil a USATodaynek adott nyilatkozatában azt mondta, hogy a podcast-kommentárokat könnyű „teljes kontextus nélkül forgatni és vírusként terjedni„.

Zastoupil azt mondta: „Ami a fiamat, Quentint illeti – támogatom őt, büszke vagyok rá, és szeretem őt és a növekvő új családját. Nagy örömömre szolgált, hogy táncolhattam az esküvőjén, és hogy az unokám, Leo születésekor megkaptam a híreket.”

A 75 éves anyja hozzátette, hogy „nem kíván részt venni ebben a trágár tranzakciós médiaőrületben„.

Tarantino a podcast-interjúban külön beszélt arról a pillanatról, amikor édesanyja leszidta, mert iskolai munka helyett írással foglalkozott.

„Az anyám a kis tirádája közepén azt mondta: „Ó, és egyébként ez a kis „írói karrier” – az ujjal való idézőjelekkel meg minden – ez a kis „írói karrier”, amit csinálsz? Annak a sz—nak vége”.

A „Volt egyszer egy Hollywood” rendezője, Quentin Tarantino folytatta: „Amikor ezt mondta nekem, ilyen szarkasztikusan, a fejemben azt mondtam: ‘Oké, hölgyem, ha sikeres író leszek, soha nem fogsz látni egy fillért sem a sikeremből. Nem lesz neked házad. Nem lesz neked nyaralás, nem lesz Elvis Cadillac a maminak. Nem kapsz semmit. Mert ezt te mondtad.”

Koppelman megpróbálta meggyőzni a neves rendezőt, hogy gondolja meg magát, mert az anyja megjegyzése „hajtotta” őt a sikerhez, és bizonyítsa be, hogy tévedett. Quentin Tarantino azonban válaszolt: „A szavaidnak következményei vannak, ahogy a gyerekeiddel foglalkozol. Ne feledd, hogy vannak következményei annak, ha szarkasztikus hangnemben beszélsz arról, ami számukra jelentőséggel bír”.

Az 58 éves rendező és forgatókönyvíró két Oscar-díjat nyert, és olyan klasszikusok rendezése után, mint a „Kill Bill”, a „Ponyvaregény” és a „Tartalékos kutyák”, jól ismert név Hollywoodban.

Forrás : Insider

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu