Új Battlefield 2042 trailer – A specialisták bemutatása

A Battlefield 2042 trailerek úgy tűnik, hogy már szeptember elején kezdik a rohamjukat, és egy kis gyors pillantást vetve a Specialistákkal kezdik ezt a rohamot

 

A Specialisták a Battlefield négy osztályán alapulnak: Assault, Support, Engineer és Recon. Minden Specialist egyedi tárgyakkal és egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, de a loadoutok testre szabhatók
Itt van a négy specialista, akiket a trailerben mutatnak be:

 

Webster Mackay a kanadai hadseregtől származik, és az Assault osztályhoz tartozik. Rendelkezik egy Grappling hookkal, amit arra használhat, hogy gyorsabban eljusson különböző területekre. Mackay rendelkezik egy különleges képességgel, a Nimble Trait-tel, amivel gyorsabban tud mozogni, amikor lefelé céloz a céltávcsővel.

Mary Falck hat évig szolgált a német hadseregben, és harci orvos, a Battlefield Support osztály alapján. Van egy S21-es syrette pisztolya, amely fecskendőket lő ki, amelyek gyógyítják a szövetségeseket és sebzik az ellenséget. Sokkoló párnákat tud használni, hogy az elesett szövetségeseket teljes életre keltse.

Pyotr „Boris” Guskovsky orosz mérnök és fegyverszakértő. Rendelkezik egy SG-36 Sentry-vel, amely automatikusan kiszúrja és kilövi az ellenséget egy bizonyos sugarú körben. Amint az őrszemfegyver befogja a célpontot, a karakter az ellenség helyzetét is megismeri.

Végül Wikus „Casper” Van Daele Dél-Afrikából származik és a felderítő osztály tagja. Az OV-P felderítő drónja képes kiszúrni a mozgó célpontokat, és ab EMP robbanással megzavarni őket. Továbbá rendelkezik egy mozgásérzékelővel, amely figyelmezteti őt a közeledő ellenségre, így megnehezíti az ellenség számára, hogy a földön vagy a drón vezetése közben lopakodjanak rá.

Ezekkel a specialistákkal a DICE úgy tűnik, hogy közelebb kerül a Rainbow Six Siege típusú specialistákhoz, kivéve, hogy egynél több specialista lehet a pályán, ami egy kicsit furcsa lehet a játékosok számára, különösen, ha a következő generációs konzolokon 128 játékos van pályánként. Majd meglátjuk, milyen lesz a végtermékben.

A Battlefield 2042 –  2021. október 22-én jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra – készüljetek fel a játék megjelenésekor az értékelésünkre.

 

Forrás: Youtube

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu