The King of Fighters XV: nyílt bétával készül az SNK bunyója [VIDEO]

A PlayStationösök örülhetnek: az SNK a PlayStation 5-re és a PlayStation 4-re is gondolt a hamarosan érkező The King of Fighters XV nyílt bétájával kapcsolatban.

 

A State of Play kapcsán az SNK a PlayStation Blogon jelentette be, hogy magyar idő szerint november 20-án hajnali négy órától november 22-én délután négyig tartja meg a The King of Fighters XV nyílt bétáját a Sony 2013-as és 2020-as évjáratú konzoljain, és igen, cross-gen játékra is lehetőségünk lesz.

Az SNK azt is közölte, hogy pontosan milyen tartalommal jön a sokak által csak KoF-ként rövidített franchise következő részének kipróbálható verziója: Casual Match és Room Match online, Versus offline, illetve Training. Játszható karakterek: Chizuru Kagura, Chris, Dolores (ő egy trailert is kapott, mivel újonc), Iori Yagami, Kyo Kusanagi, Shermie, Shun’ei és Yashihiro Nanakase. Ez természetesen csak egy kisebb ízelítőnek tekintendő, mert ennél azért jóval többre számíthatunk a „bolti” kiadásban; az SNK sem szeretne egyből minden poént lelőni, és meg is értjük őket.

Oda Yasuyuki, a The King of Fighterx XV vezető producere azt írta a PlayStation Blogon, hogy az új karakter eléggé rejtélyes: médiumként képes a földhöz beszélni és az isteni talajt kezelni. Heidern parancsnokhoz, továbbá egy másik újonchoz, Islához csatlakozott. Néhány szemfüles olvasó felfigyelhet arra, hogy a ruházatán levő mintázat hasonlít egy másik karakteréhez, és emiatt úgy véli, hogy egy felejthetetlen történettel rendelkezik a The King of Fighters következő része. Visszafogott, menő karakternek titulálta Dolorest, aki remek harcokkal készül a megmérettetésre.

Valahol már ideje is volt annak, hogy az SNK folytassa a The King of Fighters szériát, ugyanis a KoF XIV 2016 augusztusában rajtolt el PlayStation 4-en, majd 2017 júniusában PC-re, illetve a játéktermekbe is megérkezett a verekedős játék, aminek folytatása február 17-étől lesz elérhető PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam , Epic Games Store, Microsoft Store), illetve PlayStation 4-re. Nem írtuk el: nem lesz Xbox One verzió a játékból!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu