Star Wars: The Old Republic: a BioWare még sok potenciált lát a játékban [VIDEO]

A hamarosan érkező Legacy of the Sith kiegészítő a legendás MMO évtizedes karrierének új szakaszát kívánja bevezetni.

 

 

Decemberben lesz a tizedik évfordulója a csodálatos Star Wars: The Old Republic megjelenésének: a BioWare MMO-jának, amely 300 évvel a Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords eseményei után játszódik. A BioWare friss kiegészítővel készül megünnepelni ezt a kerek dátumot, amely új történetet, küldetéseket és továbbfejlesztett harcrendszert tartalmaz majd.

Charles Boyd kreatív igazgató a PC Gamernek beszélt a játék jövőjéről, és kiderült, még távolról sem kacérkodik a lezárás vagy akár egy második epizód fejlesztésének gondolatával. Boyd megerősítette, hogy a csapat „nem tervezi egyhamar leállítani” a TOR-t, hozzátéve, hogy rengeteg történetet szeretnének még elmesélni a játék keretein belül.

Miközben úgy tűnik, hogy a The Old Republic univerzumban valóban sok új sztori születik, a BioWare a hírek szerint arra készül, hogy lezárja a Malgus-történetívet. Anélkül, hogy belemennénk a hatalmas játék cselekményének részleteibe, annyi biztos, hogy Darth Malgus volt a legfelismerhetőbb karakter: különböző szerepekben is feltűnt az évek során, és az első trailerek óta jelen van,

…így tíz év után „várható valamiféle végkifejlet Malgus számára” – mondta Boyd.

Boyd kiemelte a Star Warsban rejlő lehetőségeket és a franchise széles skáláját, mondván, hogy „egy nagyszabású űroperaként, a jó és a gonosz elleni küzdelemként is beállíthatjuk, de a főhősünk lehet egy magányos fejvadász is, aki csak a munkáját végzi”. A jövő hónapig még várnunk kell az új kiegészítőre, a Legacy of the Sith-re, amelyben ellátogathatunk többek között a Manaan bolygóra, a legendás Star Wars: Knights of the Old Republic egyik emlékezetes helyszínére is.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu