Pókember: Nincs Hazaút: A Zöld Manó és Doktor Oktopusz végre felbukkan a hivatalos plakáton is

MOZI HÍREK – A Pókember következő opusza máris rengeteg tintát folyatott és felfokozta az elvárásokat.

 

A multiverzum kiváló hozamokat ígér, amit úgy tűnik, hogy ez az új hivatalos plakát bebetonoz. Ennek a Pókember: Nincs hazaút című filmnek a hivatalos plakátját ma kora reggel mutatták be a Twitteren.  Az előtérben természetesen Pókembert és Doktor Octopus (akit ismét Alfred Molina alakít) robotkarjait találjuk, de kicsit fókuszálnunk kellett, hogy meglássuk a jól ismert Zöld Manót, a saga első nagy gonoszát.

Nézd meg az első hivatalos Pókember: Nincs hazaút plakátot.

De ez nem minden, amit ez a plakát elárul nekünk. A villámok emlékeztetnek minket Electro jelenlétére, amelyet korábban már láthattunk ebben a híres trailerben. Jamie Foxx jelenlétét, aki A csodálatos Pókember 2 című filmben önmaga ellenére is ezt a gonosztevőt alakította, már korábban megerősítették. Ami a porfelhőket illeti, azok Sand-Man (Thomas Haden Church a Pókember 3-ban) visszatérését idézik, amit néhány hete jelentettek be az Empire magazin egyik számában. A szintén nemrég megerősített Gyíkhoz (Rhys Ifans A csodálatos Pókemberben) azonban semmilyen elem nem kapcsolódik.

A Sony és a Marvel Studios filmje, amelyben Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Jamie Foxx (Electro), Alfred Molina (Doktor Octopus) és Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) is szerepel, a tervek szerint december 17-én jelenik meg kizárólag a mozikban.

Forrás: deadline

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu