Tom Holland egy titokzatos karaktert sejtet egy nagyon menő Pókember: Nincs hazaút jelenetben

MOZI HÍREK – A Pókember: Nincs hazaútban Tom Holland szerint „az egyik legmenőbb jelenet” lesz, amit valaha is forgatott, és amiben egy titokzatos karakter is szerepel. Lehet, hogy Daredevil lesz az?

 

Az izgalom már most is tapintható a közelgő MCU-folytatás, a Pókember: Nincs hazaút multiverzumos zűrzavarai miatt, és a sztár, Tom Holland most megérkezett, hogy még jobban feldobja a dolgokat, és „az egyik legmenőbb jelenetet, amit valaha is forgattam” beszélt egy olyan jelenetről, amelyben egy olyan karakter szerepel, akit nem volt hajlandó felfedni. Bár azt hajlandó volt elárulni, hogy a jelenetben Peter Parker, Marisa Tomei May nénije és Jon Favreau Happy Hoganje szerepel, de Holland arról nem lebbentette fel a fátylat, hogy ki a titokzatos negyedik személy. Persze, azonnal elindulta a találgatások.

„Az egyik legjobb jelenet, amit valaha felvettem. […] Négy ember ül egy asztalnál, arról beszélgetnek, hogy mit jelent szuperhősnek lenni. Csodálatos volt. A minap megnéztük a jelenetet a bátyámmal, és leesett az állunk.”

Ki lehet ez a negyedik személy? Tekintve, hogy Peter, May néni és Happy mellett beszélgetnek a Marvel szuperhősökről, csakis egy másik jelmezes bűnüldöző lehet, nem igaz? Lehet, hogy itt jön a képbe Charlie Cox Matt Murdockja, talán miután segített Peter Parkernek a jelenlegi jogi problémáiban? Az is lehetséges, hogy ez a titokzatos személy egy másik Bosszúálló lehet? Vagy lehet, hogy akár Tobery Maguire vagy Andrew Garfield is, mint Pókember egyik variáns változata? A lehetőségek igazán izgalmasak, úgyhogy reméljük, hogy rövidesen kiderül.

Forrás: Empire

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu