Chloé Zhao fogja rendezni Kevin Feige új Star Wars-filmjét?

MOZI HÍREK – Az Örökkévalók után egy pletyka szerint Chloé Zhao felelhet a következő Star Wars-filmért

 

A Marvel Studió elnöke állítólag már az Örökkévalók rendezőjét, Chloé Zhao-t választotta a titokzatos Star Wars-film rendezőjének.  Zhao a végső tárgyalásokat folytatja a film rendezéséről, bár meg kell említeni, hogy az üzletet talán már véglegesítették is. Hivatalos megerősítés hiányában úgy tűnik, hogy ezt az információt óvatosan kell kezelni.

2019 szeptemberében derült ki, hogy a Marvel-főnök a Lucasfilm elnökével, Kathleen Kennedyvel közösen készít és fejleszt egy Star Wars-filmet. A galaktikus stúdió és a Marvel vezetőjének együttműködése kivételes megállapodás, ami a Disney kreatívokba vetett bizalmát mutatja. Azóta azonban a részletek többnyire szűkszavúak. Amellett, hogy Zhao rendező lehet a projektben, úgy tudni, hogy a Loki-sorozat írója, Michael Waldron is a történet egyik építője lesz.

Kennedy és Feige Star Wars filmje csak a jéghegy csúcsa, amit a Lucasfilm az intergalaktikus saga köré épít, jelenleg több Disney-sorozat is fejlesztés alatt áll. Ezek közül az első a Boba Fett könyve lesz, amely december 21-én érkezik a Disney+-ra. Szintén 2022-ben érkezik a platformra az Andor, Obi-Wan Kenobi, valamint a The Mandalorian harmadik évada, emellett számos más, premierdátummal még nem rendelkező projekt, többek között az Ahsoka, a Rogue Squadron vagy a The Acolyte is. A filmnek azonban még nincs megjelenési dátuma egyelőre…

Forrás: movieweb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu