Az Amerika kapitány 4. feltárja, milyen kihívásokkal kell szembenéznie Samnek [VIDEÓ]

MOZI HÍREK – Nate Moore producer szerint Wilsonnak ki kell érdemelnie a címet és a pajzsot, hogy ő legyen az új Amerika Kapitány

 

 

A Sólyom és a Tél Katonája Sam Wilson útját helyezte a középpontba, hogy végleg átvegye Amerika kapitány szerepét. Úgy tűnik azonban, hogy a Marvel Studios még nem áll készen arra, hogy csendben elfogadja a hőst Steve Rogers utódjaként.

Bár sok hivatalos részlet még nincs a film cselekményéről, Nate Moore producer nemrég utalt rá, hogy Samnek számos kihívással kell majd szembenéznie az Amerika kapitány 4-ben.

Mint emlékezhettek, az Amerika Kapitány 4-et nem sokkal A Sólyom és a Tél Katonája befejezése után jelentették be, és Malcolm Spellman a kreatív csapat tagjaként folytatja majd Sam történetét az új Amerika Kapitányként.

Úgy tűnik azonban, hogy ez a film sem fogja teljesen maga mögött hagyni azokat a bonyodalmakat, amelyekkel Samnek a sorozatban szembe kellett néznie. Felfedezi majd, hogy a korábban Sólyomként tevékenykedő hősnek milyen kihívásokkal kell majd megküzdenie, amikor Amerika Kapitánnyá válik a Steve Rogersnek oly sokat segítő Szuperkatona-szérum nélkül.

Azt hiszem, (Sam Wilson) nem Steve Rogers, és szerintem ez jó dolog,” – mondta Moore. „Mert számomra ez az új Cap Rocky. Ő lesz az esélytelenebb minden helyzetben. Ő nem egy szuperkatona. Nem száz éves. Neki nincsenek meg a Bosszúállók. Mi van azzal, hogy ez a fickó nyilvánosan bejelenti az ilyesmit támogatás nélkül? „Én vagyok az új Amerika Kapitány. Aztán mi történik ezután? Szerintem ez lenyűgöző, mert ő csak egy fickó. Egy fickó szárnyakkal és pajzzsal, de ő egy fickó„.

„Szóval, át fogjuk tenni őt a gyűrődésen, hogy kiérdemelje, és meglátjuk, mi történik, ha túlsúlyban van, lekörözik, mindenben felülmúlják. Mitől lesz valaki Amerika Kapitány? Én azt állítom, hogy nem attól, hogy szuperkatona. És azt hiszem, ezt be is fogjuk bizonyítani Mackie-vel és Sam Wilsonnal” – tette hozzá. Más szóval, függetlenül attól, hogy milyen gonosztevő helyezi előre a történetet, úgy tűnik, hogy az Amerika kapitány 4 cselekménye arra fog törekedni, hogy megmutassa, Sam hogyan lehet Amerika kapitány annak ellenére, hogy ő is csak egy átlagos ember.

Az Amerika kapitány 4. részről egyelőre nem sok mindent tudni, de jó látni, hogy már dolgoznak valamin, és új szemszögből csinálják. Bár ez a megújulás nem minden rajongónak és kritikusnak tetszik, ahogy azt az Eternals értékelésénél is megjegyezték, tagadhatatlan, hogy már régóta esedékes volt, és mint mindig, most is eljön majd az a pont, amikor a stabilitást megszokjuk. Az MCU példátlan dolgot ért el, és ha fenn akarja tartani az érdeklődést egy olyan műfajban, amelyet már sokan kiaknáztak, fontos, hogy találjon olyan pontokat, amelyekkel új közönséghez és új generációkhoz tud kapcsolódni. Anthony Mackie nagyon izgatott, hogy visszatérhet a szólófilm főszerepébe, és biztos benne, hogy az ő Amerika Kapitánya őszinte kapcsolatot teremt majd a közönséggel.

Az Amerika kapitány 4. részének még nincs megjelenési dátuma.

Forrás: comicbook

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu