Avengers: Infinity War: Steve Rogers többé nem Amerika kapitány!

MOZI HÍREK – Maga Anthony és Joe Russo jelentették be, hogy Steve Rogers bár felhagyott az Amerika kapitány alteregójával, illetve az ehhez kötődő szuperhős munkájával, de az azért a következő részben, az Avengers: Infinity War-ban ennek ellenére is vissza fog térnei. A következő Bosszúálló film forgatását már 2016-ban elkezdik, így ennek köszönhetően kerül majd a mozikba 2018 május 4-én. Annyira „pörögnek” a Bosszúálló filmnek, hogy utána azonnal elkezdik a következő film forgatását is, amely majd 2019 májusában kerül majd mozikba.

Bár más szuperhős nevét nem említették, a két testvérrendező elárulta, hogy a filmek a teljes Marvel univerzumot összekötik majd, így a rajongók arra számíthatnak, hogy a régebbi MCU karakterek előbb-utóbb megjelennek majd a két filmben.

Azt az információt, hogy Steve Rogers nem lesz Amerika kapitány, a Russo testvérek egy sajtóút során árulták el. Innentől spoilerek következnek az előző Amerika kapitányból, szóval, aki még nem látta azt a filmet, az most ne olvasson tovább, mert spoilerek következnek.

Miután az epikus, végső összecsapás lezajlott Steve Rogers/Amerika kapitány (Chris Evans) és Tony Stark/Vasember (Robert Downey Jr.) között, Rogers elhajítja az ikonikus pajzsát és nem is veszi fel újra. A Huffington Post interjút készített a Russo testvérekkel, akik megerősítették, hogy Rogers valóban feladta az Amerika kapitány alteregóját.

„Az, hogy elhajította a pajzsot, egyértelműen azt jelenti, hogy elege van, feladta ez munkát. Ezzel elismerte, hogy Kapitány Amerika személyazonossága konfliktusban volt azzal a személyes döntéssel, amelyet meghozott.” – nyilatkozta Joe Russo rendező.

Bár Steve Rogers már nem Amerika kapitány, ez nem jelenti azt, hogy hiányozni fog az Infinity Warból. Christopher Markus, a forgatókönyvíró arról beszélt, hogy Steve Rogers még mindig „segíti” a csapatot, hogy elintézzék a „nagy lila fickót”, aki nem más, mint a Josh Brolin által alakított Thanos. A Huffington Post egyéb azt is gyanítja, hogy Steve Rogers majd a filmekben is „Nomáddá” válik, ahogy a képregényekben is, miután „Cap” kiábrándult a kormány tevékenységéből, ami ugye meg is történt az előző filmben.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu