Mégsem látjuk többet Johnny Deppet Jack Sparrowként?! A színészlegenda nyilatkozott

MOZI HÍREK – Johnny Depp friss interjújában többek között arra utalhatott, hogy nem érdekli a Karib-tenger kalózai-franchise-ba való visszatérés, amikor a nagy költségvetésű filmek ellen szólalt fel…

 

 

Johnny Depp talán kizárta, hogy valaha is visszatérjen a Karib-tenger kalózai-franchise-ba – még akkor is, ha a jövőben ajánlat kerülne az asztalra -, miután leszólta Hollywood megszállottságát a nagy költségvetésű „szemét” filmekkel kapcsolatban, amelyeket a közönség egyszerűen már nem akar látni. Depp megjegyzései akkor hangzottak el, amikor legutóbbi filmjét, a Jeanne du Barry-t népszerűsítette. Egy olyan filmet, amely természetesen nem jár olyan sokmillió dolláros kiadással, mint néhány korábbi filmje. Ami talán ennél is fontosabb, ez az első filmes megjelenését az Amber Hearddel folytatott nyilvános bírósági csatározásai óta.

Johnny Depp egykor Hollywood királya volt, ám népszerűsége hatalmasat zuhant, amikor Heard, egykori partnere, többszörös bántalmazási vádjával találta magát szemben.

A leleplezések következményei miatt a színész kilépett Grindelwald szerepéből a Legendás állatok (Fantastic Beast) franchise-ból, és számos nagy stúdióban munkanélkülivé vált. A figyelemfelkeltő bírósági szereplések befejezése után Depp látszólag lemondott minden kísérletről, hogy blockbusterekben térjen vissza a filmvászonra. Összességében kisebb és intimebb projekteket választott.

 

 

MOZI HÍREK - A Walt Disney World-féle A Karib-tenger kalózai ünnepség promója nem aratott túl nagy sikert, amikor felkerült a netre, hála Johnny Depp csalódott rajongóinak... Jack Sparrow

 

 

A Metrónak adott új interjújában Depp reflektált a karrierjére. Még mindig vannak, akik szeretnék látni, amint visszaugrik Jack Sparrow szerepébe egy újabb Karib-tenger kalózai-filmben. Ám Depp véleménye a blockbuster-filmek világáról nem arra utal, hogy vágyik arra, hogy visszasiessen ebbe az arénába. Arról, hogy mit várnak az emberek manapság egy filmtől, így nyilatkozott:

„Nem akarják, hogy ócskasággal etessék őket. Boldogok, ha valami újat vagy mást tapasztalnak. Ezért éreztem mindig is úgy, hogy színészként ez a te felelősséged. Amikor minden alkalommal kilépsz a kapun… te is ugyanannyit teszel kockára, mint bárki más.”

Folytatta a stúdiófőnökök szidását, akik túlságosan is hajlandóak pénzt dobni egy filmre, és remélni, hogy az meghozza számukra a jutalmat.

„Eldobhatóak, és ezt ők is tudják. Megdicsőült könyvelők, akiknek megvan a lehetőségük, hogy megnyomják a zöld lámpát és stúdiófilmeket készítsenek… megnyomják a zöld lámpát, és rengeteg pénzt költenek. A költségvetések nevetségesek ezeknél a filmeknél… valami romantikus vígjáték két nagyon népszerű emberrel. Az embereknek – az igazi embereknek – elegük van belőle.”

 

Johnny Depp boldogan vallja be, hogy ő ‘nem normális’

 

Egy nemrégiben adott interjúban Depp Jeanne du Barry című filmjének színésznője és rendezője, Maïwenn beszélt a színésszel való közös munkáról a filmben, és megjegyezte, hogy ő „nem egy normális ember”. Depp a maga részéről úgy tűnik, egyetért ezzel – nem hiszi, hogy normális lenne.

 

 

MOZI HÍREK - Johnny Depp a könnyeivel küzdött, amikor visszatérő filmjét, a Jeanne du Barry-t hétperces álló ovációval fogadták a Cannes-i Filmfesztiválon.

 

 

Miközben elismerte, hogy 23 éves korától kezdve az egész karrierje a hírnevének háttere előtt játszódott, Depp őszinte véleményt osztott meg saját életéről és karrierjéről.

„Nagyon szerencsés voltam, és nem panaszkodhatok semmire. Egyikre sem. Nem is fogok. A dolog lecsap rád, és utána nem mehetsz sehova anélkül, hogy az emberek ne néznének rád. És ez egy nagyon érdekes módja annak, hogy felnőj. De 38 évnyi ilyen után…”

„Az első dolog, ami igazán őrültség, hogy bárkitől, aki ilyen helyzetben élt, elvárjuk, hogy bármi is közelítsen a normálishoz. Most, hogy még rosszabb legyen a helyzet, én előtte sem voltam normális. Szóval a világomat kellett közelebb vinnem ahhoz, ahogyan élnem kell. Hogyan élek? Ablakok mögött élek. Autóablakok, vonatablakok, repülőablakok, szállodai szobaablakok… kib*szott ablakok mögött!”

 

Depp reagált a 23 éves film forgatásán tanúsított rossz viselkedéséről szóló vádakra

 

A Betépve (Blow) színésznője, Lola Glaudini egy nemrég megjelent podcastban azt mondta, hogy Depp „kib*szott idiótának” nevezte őt, miután az első forgatási napján nevetett Depp monológja során.

A színész képviselői tagadták a vádat, mondván:

„Johnny mindig kiemelten kezeli a jó munkakapcsolatot a stábbal és a stábbal, és ez az elbeszélés nagyban különbözik az akkori forgatáson részt vevő többi tag visszaemlékezésétől.”

Samuel Sarkar, a film hangtechnikusa szintén megerősítette, hogy nem emlékszik ilyen esetre a forgatásról. Glaudini egyelőre nem reagált a fejleményekre. Korábban egyébként úgy nyilatkozott, hogy Depp anno még az eset napján bocsánatot kért tőle a viselkedéséért.

Forrás: Metro.co.uk, Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu