Pókemberből kém, Tom Holland tényleg James Bondot szeretné játszani

A Pókember sztárja, Jacob Batalon szerint a színész arról álmodik, hogy eljátssza a 007-es ügynököt

 

 

A Pókember: Nincs hazaút című epikus új Pókember-trailer nyomán, amely a rajongókat izgatottan várja a Hazatérés-trilógia utolsó részét, Tom Holland a GQ számára készített karrierjét átfogó riport középpontjában áll, amelyben ismét erőteljesen utal arra, hogy Pókemberként töltött ideje a végéhez közeledik.

A hosszú interjú során többször is elhangzott, hogy Holland készen áll arra, hogy ne legyen többé a barátságos szomszéd falmászó. A GQ arról is beszámol, hogy a No Way Home befejezi a Pókember szerződését, ami ellentmond a korábbi híreknek, miszerint Holland még egy MCU-filmre leszerződött.

Míg más Marvel-színészek már korábban is beszéltek a Bosszúállók utáni életről, Hollandnak egy konkrét szerep van a fejében: James Bond.

Sokat beszél arról, hogy James Bond lesz” – mondta Holland Pókember-társa, Jacob Batalon a GQ-nak. „Sokat, nagyon sokat„.

Tom Holland nemcsak a brit szuperkémre vet szemet, de nem szégyenlős azzal kapcsolatban sem, hogy ki legyen az MCU új Pókembere, ha tényleg ő megy. Azt mondta az interjúban :

Talán itt az ideje, hogy továbblépjek. Talán az lenne a legjobb a Pókembernek, ha csinálnának egy Miles Morales-filmet. Peter Parkerre is gondolnom kell, mert ő fontos része az életemnek” – mondja. De hozzátette: „Ha 30 után is Pókembert játszom, akkor valamit rosszul csináltam”.

A színész korábban a Variety-nek adott interjújában azt mondta, hogy ezt a szerepet a brit mozi szerelmeseként szeretné eljátszani. Nyilván a barátainak is beszélt erről. „Két olyan szerepem lesz a következő években, amik miatt nagyon izgatott vagyok, de még nem beszélhetek róluk. De úgy értem, végső soron, mint egy fiatal brit srác, aki szereti a mozit, szeretnék James Bond lenni. Szóval, tudod, ezt csak úgy mondom. Elég jól nézek ki öltönyben,” – mondta Tom Holland.

Valószínű, hogy a Nincs hazaút lehet Holland utolsó fellépése Pókember-ként? Talán nem. A filmet megelőzően sok szó esett a Pókember és a Tom Hardy által alakított Venom leszámolásáról.

El tudod képzelni, hogy Tom Holland a jövőben James Bondot játssza? Egyelőre még nem indult el az új James Bond keresése, de a Nincs idő meghalni sikere után gyorsan bővül a lehetséges színészek listája a szerepre.

Forrás: QG

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu