Kiszivárgott Daredevil talent grid – lehetséges, hogy készül a Disney+ reboot?!

MOZI HÍREK – A legfrissebb Daredevil-pletyka megerősíteni látszik, hogy a reboot a fejlesztés nagyon korai szakaszában van.

 

 

Tervezi-e a Marvel a Daredevil rebootját vagy sem? A Netflix adaptációjának kiábrándító törlése óta sokakat foglalkoztat ez a kérdés, és most egy új pletyka szerint végre lehetségesnek látszik, hogy a válasz igen: a karakter bekerül a Marvel Cinematic Universe-be a Disney+-on.

A legújabb szenzáció a Twitter-felhasználó @RPK_News1 jóvoltából érkezett. Ő arról híres, hogy úgynevezett „talent grid”-eket – vagyis ebben a kontextusban egy adott filmhez közreadott lehetséges szerep-listákat – hoz nyilvánosságra, és a múltban már nem egyszer bebizonyosodott, hogy elég megbízható forrásoktól szerzi az információit. Legfrissebb posztja arra utal, hogy egy Marvel Daredevil-projekt valóban a fejlesztés korai szakaszban járhat…

Bár egyelőre szinte semmilyen más információ nem áll rendelkezésre, ez kétségtelenül több mint elég ahhoz, hogy a rajongók egy részét izgalomba hozza, hiszen egy ideje már a Daredevil visszatérését követelik. A talent grid nem erősíti meg, hogy filmről vagy Disney+ sorozatról van-e szó (bár feltételezhetően inkább az utóbbira lehet több esély), illetve, hogy az MCU-s kiruccanás új szereplőgárdával indulna-e, vagy Charlie Coxot hoznák vissza, ahogy azt sokan remélik.

Cox alakításával a többség telitalálatnak tartotta a szerepre, ezért is sajnálták annyian, amikor a Netflix 2018-ban váratlanul elkaszálta a sorozatot. A színész mindenesetre továbbra sem kommentálta az esetleges karakter-reboottal kapcsolatos híreket.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu