Menu

Nem fog idén PC-re sem megjelenni a Syberia: The World Before

Valahol erre is felkészültünk már: a Microids nem fogja 2021 végén kigurítani a következő Syberia játékot, így a konzolos változatokkal együtt 2022-re lépett át.

 

A Microids a Twitteren közölte a Syberia: The World Before PC-s kiadásának elhalasztását. Eddig december 10-ére tervezték amúgy a rajtot a „hazai pályán” (mivel az első két rész PC-s kalandjáték volt). A közleményben a francia kiadó a Syberia rajongóinak elárulta, hogy fontos hírük van (ez általában megszokott PR-stílusú felvezetés a rossz hír közlése előtt).

A Syberia: The World Before 2022 első negyedévében fog PC-n megjelenni, így jobb esetben akár január közepén, végén, rosszabb esetben pedig március vége felé érkezhet meg a játék, és mivel nem közölt a Microids pontosabb dátumot, a legrosszabb eshetőségre érdemes beidőzíteni magunkat, mert így csak pozitív csalódás érhet bennünket a tényleges megjelenési dátummal kapcsolatban.

A Microids elkötelezett, hogy a lehető legjobb játékot adhassa ki, amiben egy immerzív kalandot élhetünk át. Ez elvisz bennünket a májusban elhunyt (itt írtunk róla) Benoit Sokal világába, de eközben a cég igyekezett hiteles maradni az alkotó elképzeléséhez. Jelenleg a Microids úgy véli, hogy egy kicsivel több idő kell nekik, hogy a legjobb körülmények között tudjanak pontot tenni a fejlesztés végére. A cég eléggé magabiztos Kate Walker új kalandjai iránt, és alig várja már, hogy megossza velünk, és a Microids meggyőződésből mondja, hogy a játékosok is érdeklődni fognak a sorozat következő tagja iránt. Végül ígéretet kaptunk, hogy gyakran hallunk új információkat a Syberia folytatásával kapcsolatban (amit a sorozat egyik legnagyobb tagjának kezelnek ráadásul).

A Syberia: The World Before tehát 2022 első negyedévében fog megjelenni PC-re (Steam, GOG, Epic Games Store), de konzolokra is meg fog majd jelenni a játék. Fogalmunk sincs, hogy a Microids mire is tervez, ugyanis augusztusban (amikor is új videót, meg az eddig tervezett PC-s megjelenési dátumot közölték) sem bökték ki, hogy pontosan mely platformok számíthatnak Kate Walker felbukkanására…

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu