Nem fog idén PC-re sem megjelenni a Syberia: The World Before

Valahol erre is felkészültünk már: a Microids nem fogja 2021 végén kigurítani a következő Syberia játékot, így a konzolos változatokkal együtt 2022-re lépett át.

 

A Microids a Twitteren közölte a Syberia: The World Before PC-s kiadásának elhalasztását. Eddig december 10-ére tervezték amúgy a rajtot a „hazai pályán” (mivel az első két rész PC-s kalandjáték volt). A közleményben a francia kiadó a Syberia rajongóinak elárulta, hogy fontos hírük van (ez általában megszokott PR-stílusú felvezetés a rossz hír közlése előtt).

A Syberia: The World Before 2022 első negyedévében fog PC-n megjelenni, így jobb esetben akár január közepén, végén, rosszabb esetben pedig március vége felé érkezhet meg a játék, és mivel nem közölt a Microids pontosabb dátumot, a legrosszabb eshetőségre érdemes beidőzíteni magunkat, mert így csak pozitív csalódás érhet bennünket a tényleges megjelenési dátummal kapcsolatban.

A Microids elkötelezett, hogy a lehető legjobb játékot adhassa ki, amiben egy immerzív kalandot élhetünk át. Ez elvisz bennünket a májusban elhunyt (itt írtunk róla) Benoit Sokal világába, de eközben a cég igyekezett hiteles maradni az alkotó elképzeléséhez. Jelenleg a Microids úgy véli, hogy egy kicsivel több idő kell nekik, hogy a legjobb körülmények között tudjanak pontot tenni a fejlesztés végére. A cég eléggé magabiztos Kate Walker új kalandjai iránt, és alig várja már, hogy megossza velünk, és a Microids meggyőződésből mondja, hogy a játékosok is érdeklődni fognak a sorozat következő tagja iránt. Végül ígéretet kaptunk, hogy gyakran hallunk új információkat a Syberia folytatásával kapcsolatban (amit a sorozat egyik legnagyobb tagjának kezelnek ráadásul).

A Syberia: The World Before tehát 2022 első negyedévében fog megjelenni PC-re (Steam, GOG, Epic Games Store), de konzolokra is meg fog majd jelenni a játék. Fogalmunk sincs, hogy a Microids mire is tervez, ugyanis augusztusban (amikor is új videót, meg az eddig tervezett PC-s megjelenési dátumot közölték) sem bökték ki, hogy pontosan mely platformok számíthatnak Kate Walker felbukkanására…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu