A Fortnite bemutatja a Chapter 3, Flipped-et, a Chapter 2 epikus fináléja után[VIDEO]

A Fortnite bemutatta a Chapter 3 trailerét, és tele van újdonságokkal

 

 

Minden alkalommal, amikor az Epic Games egy hatalmas eseményt indít a Fortnite-hoz, sikerül az őrületbe kergetnie a játékosokat nagy látványosságokkal, meglepetésekkel és rengeteg új funkcióval. Ez történt tegnap is a várva várt The End eseményen, a Chapter 2 epikus lezárásaként olyan támadást indítottunk a Piramis és a Kockakirálynő ellen, amely mindent irányíthatatlanná tett.. A Chapter 2 fejezetének végét előidéző események mindent a feje tetejére állítottak, szó szerint. A sziget, amelyet mindannyian megismertünk, a feje tetejére állt, és egy új térképet hagyott nekünk, amelyet felfedezhetünk, és számos új módot a Fortnite megtapasztalására. Az Epic Games egy meglepetésekkel teli trailerben mutatta be az összes újdonságot.

Mindazok, akik részt vettek a The Endben, az ilyen eseményeken megszokott módon ingyenes jutalmakat kaparinthattak meg, de a legizgalmasabb rész a raid vége felé következett. Miután szörnyek hordáival küzdöttünk, láthattuk, hogy egy portál nyílt meg az égen, amely megtöltötte a térképet hajókkal, és még több ellenséget indítottak a védelmünk ellen, hogy végleg lerombolják a kék kockát.

Innen egy mozgóképbe vágtunk, ahol az Alapítvány érkezik, hogy megmentse Jones ügynököt, és felfedte az arcát, ami nem más, mint Dwayne Johnson, azaz The Rock. A menekülés után az események egy hatalmas áradáshoz vezetnek, ami a kockakirálynő legyőzésével végződik, de a sziget felborul a tengerben.

Az egyik első újdonság, hogy a Battle Royale-on kívül más játékmódokból is szerezhetünk majd Battle Pass EP-ket, így azt játszhatunk, amit csak akarunk, anélkül, hogy a szintlépés megállna. A játékban feltűnő karakterek között lesz , Pókember, valamint Kait Diaz és Marcus Fenix a Gears of War sorozatból.

A Fortnite Chapter 3 új képességeket és játékmechanikákat is hoz majd. Bekerül a klasszikus földi siklás, amivel gyorsabban tudunk majd mozogni, miközben kitérünk az ellenséges lövések elől. De nem csak a földön fogunk tudni mozogni, hanem a New York-i falmászó stílusában lenghetünk majd.

Az új mechanikák között szerepel a táboroké is. Ezekkel a játékok között regenerálhatjuk az egészségünket és tárolhatunk tárgyakat. Az új fejezet új fegyvereket és tárgyakat is hoz, amelyekkel győzelmet szerezhetünk, amit ha megtartunk, akkor hozzáférhetünk a tekintélyes Győzelmi Koronához. Egy olyan tárgy, amelyet meg fogunk tartani, bizonyítva, hogy senki sem veheti el a trónunkat.

Az új sziget különböző területeket tartalmaz, köztük a The Sanctuary-t, a Hét titkos központját. Pókember megjelenése nem korlátozódik majd a játékbeli megjelenésére, a térkép megkapja a Daily Bugle-t, a szuperhős területét, amely teljesen tematikus lesz. A sziget új időjárási jelenségeket is tartalmazni fog. Az új Battle Pass a 3. fejezet 1. szezonjához tartalmazza majd Pókembert, az Alapítványt és új, eredeti karaktereket.

Forrás: overkarma

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu