[TGA] A texasi láncfűrészes mészárlás új játék-feldolgozása brutális videóval mutatkozik be [VIDEO]

A Sumo Nottingham bemutatja a kult-klasszikuson, A texasi láncfűrészes mészárláson alapuló új multiplayer horrorjátékát.

 

 

Az 1974-es horror-klasszikus, A texasi láncfűrészes mészárlás sokáig rettegésben tartott minket – most pedig ezt a zsigeri félelmet szeretné átültetni a videójátékok világába a Sumo Nottingham, a Hotshot Racingért, az érdekes low poly grafikával és arcade játékmenettel rendelkező autós programért felelős stúdió.

Új játékuk esetében az irányváltás ennél radikálisabb már nem is lehetne: egy aszimmetrikus, multiplayer horrorjátékot választottak, amelyről egyelőre nagyon kevés információval rendelkezünk, bár egy lenyűgöző filmes trailerben már bemutatták nekünk a film legikonikusabb karakterét, Leatherface-t, a félelmetes gyilkost és elválaszthatatlan láncfűrészét.

Egy aszimmetrikus többjátékos horror-parádé

A texasi láncfűrészes mészárlás gyilkosa már korábban bekerült a videójátékokba a Dead by Daylight című, szintén többszereplős horrorjátékban. A bemutató azt követi, hogy az ikonikus franchise visszatér a filmvászonra – az új mozi premierjére február 18-án kerül sor.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu