Texas Chainsaw Massacre játék valószínűleg kiszivárgott

A Gun Media dolgozhat a Texas Chainsaw Massacre Game-en, az a fejlesztőcsapat, amely a Friday the 13th: The Game-et hozta nekünk.

 

A rajongók a Redditen vették észre, hogy az URL: https://leatherfacethegame.com a Gun Media weboldalára irányít át, és az elmúlt hónapokban egy új horrorjátékon dolgoznak. Bár lehet, hogy mindez csak egy szerencsés véletlen egybeesés, talán a következő napokban vagy hetekben több bizonyítékot is kapunk. Kane Hodder, aki motion capture munkát végzett a Péntek 13. videojátékhoz, szintén azzal ugratott, hogy egy újabb videojátékban vesz részt. Azt azonban nem tudni, hogy ez egy egyjátékos horrorjáték lesz-e, vagy egy multiplayer játék, mint az előző horrorjátékuk.

Legutóbb 1982-ben volt egy Texas Chainsaw Massacre játék, és azóta nem készült videojáték a franchise-hoz. A karakter hatása azonban más videojátékokban, például a Resident Evil 4-ben is megmutatkozott, sőt, még a Resident Evil 7 is sok inspirációt merített a filmekből.

Idén egy új Texasi láncfűrészes mészárlás-film is megjelenik a Netflixen, így nagy az esélye annak, hogy a cég megpróbálja kihasználni a franchise újjáélesztésének hype-ját, és ezzel egy időben egy játék is napvilágot láthat. Mivel október már a nyakunkon van, az időzítés pont megfelelő lenne az új horrorjáték bemutatására és a filmmel való ugratásra.

Remélhetőleg hamarosan többet tudunk meg

Forrás: COMICBOOK.COM

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu