Tom Holland imádná, ha Charlie Cox Daredeviljével osztozhatna a képernyőn

MOZI HÍREK – A Pókember: Nincs hazaút sztárja, Tom Holland alig várja, hogy Charlie Cox Daredeviljével találkozhasson a mozivásznon.

 

 

Tom Holland, az MCU aktuális Pókembere rendkívül pozitívan reagált az ötletre, hogy Charlie Cox Daredeviljével osztozzon a képernyőn. A színész, aki a csupán néhány nap múlva debütáló Pókember: Nincs hazaút című filmben mindenféle multiverzális őrülettel száll majd szembe, elhalmozta dicsérettel Cox munkáját a Daredevil Netflix-sorozatban, valamint Vincent D’Onofrio színésztársa teljesítményét; valamint egyértelműen szeretné, ha Pókember és Daredevil a jövőben egyesítenék erőiket…

„Imádtam a Daredevilt. Nagyon, nagyon élveztem. Szerintem Charlie Cox kiváló volt.”

„Szerintem Vincent D’Onofrio fantasztikus munkát végzett Wilson Fiskként. Nagyon jó volt látni egy Marvel karakter sötétebb oldalát. Az a harcjelenet a folyosón látványos volt. Ismerek néhány kaszkadőrt, akik azt a jelenetet készítették. Szerintem nagyszerű előadás volt.”

A Charlie Cox-alakította Matt Murdock/Daredevil megjelenésének ötlete már egy ideje felmerült a Pókember: Nincs visszaút című filmmel kapcsolatban: a színészt állítólag látták jelmezben a közelgő MCU-folytatás forgatásán. Bár hivatalosan semmit sem erősítettek meg, nemrég kiszivárgott egy anyag, amelyen Cox Matt Murdockként ül egy asztalnál Peter Parker lakásában May néni és Happy Hogan mellett – ha más nem is, de ez átkozottul meggyőző.

A kép látszólag egybevág egy jelenettel, amelyet Tom Holland nemrég egy interjúban ismertetett, amely során egy titokzatos negyedik szereplő megjelenésére utalt: „Négy ember ül egy asztalnál, és arról beszélgetnek, milyen szuperhősnek lenni, és ez elképesztő volt” – mondta Holland. „A minap megnéztük a jelenetet, a bátyám és én, és az állunk a földön volt”. Tehát, ha Cox feltűnik a Pókember: Nincs hazaút című filmben, csak Matt Murdock bőrébe bújva láthatjuk majd, a jelmezes bűnüldözőt kétségtelenül félreteszik a jövőbeli projektekhez.

Az elméletnek, miszerint Charlie Cox újra eljátssza majd a Daredevil szerepét, maga a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige adott további táptalajt, aki nemrég elárulta, hogy amennyiben a karaktert visszahozzák a harcba, valóban Cox fogja alakítani. „Ha Daredevilt látnánk a közelgő dolgokban, akkor Charlie Cox, igen, ő lenne az a színész, aki Daredevilt alakítaná” – mondta Feige.

„Hogy hol, hogyan és mikor fogjuk látni [Daredevilt], azt még nem tudjuk.”

Charlie Cox eközben határozottan tagadta, hogy a közeljövőben újra beöltözne, sőt, egyre jobban aggódik amiatt, hogy a folyamatos pletykák árthatnak az esélyeinek. „Ha lenne rá esély, hogy ez a jövőben megtörténjen, akkor sem szeretnék olyasmit mondani, ami potenciálisan veszélyeztetné ezeket az esélyeket, mert a Marvelnél magasan álló emberek talán látják ezeket a dolgokat, vagy hallják, amit mondok, és talán ez befolyásolhatja őket” – mondta a színész. „Nem tudom. Fogalmam sincs. Imádom, hogy a rajongók mennyire szenvedélyesek, és nagyon, nagyon, nagyon meghatódtam, hogy olyan sokan közülük felmentek az internetre, és hallatták a hangjukat, hogy szeretnék, ha visszatérnék.” Szerencsére Kevin Feige szerint úgy tűnik, ez egyáltalán nem akadályozta meg a visszatérését.

A Pókember: Nincs visszaút című filmben a Tom Holland-alakította Peter Parker arra kéri Doctor Strange-et, hogy segítsen titokban tartani Pókemberként való kilétét, miután az a nyilvánosság elé kerül, ami a multiverzum elszabadulásához vezet. 2021. december 16-án kerül a mozikba.

Forrás: SerieStation

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu