A Gran Turismo 7 legújabb trailere megmutatja, mit képes kihozni a PS5-ből [VIDEO]

A Gran Turismo 7 producere úgy véli, a Sony konzolja lehetővé teszi számukra, hogy a realizmus nagyon kézzelfogható szintjét hozzák létre.

 

 

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Gran Turismo 7 minden rendelkezésre álló mechanizmust kihasznál majd, hogy meglepjen minket, hiszen a Polyphony Digital célja, hogy a játékos minden eddiginél valóságosabbnak érezze az utat. Ez a vágyuk a PS5 erejének köszönhetően teljesült, hiszen a grafikai minőségnek és a DualSense kontroller képességeinek hála a fejlesztők igazán szabadjára engedhették a fantáziájukat.

„A realizmus olyan szintjét értük el, amely kézzelfogható” – Kazunori Yamauchi

Hosszú idő után a fejlesztőcsapat egy új videóban mutatja be, hogyan fejlődik a franchise a PS5 technikai lehetőségei révén. A sorozat producere, Kazunori Yamauchi elmagyarázza, hogy milyen érzékszervi kapcsolat van a Gran Turismo 7 és a next-gen konzol között, hiszen ez a kombináció lehetővé teszi a 4K-s, 60FPS-es vezetési élményt, valamint a Ray Tracinget, amely növeli a felhasználó elmélyülését.

Emellett Yamauchi részletezi a játék PS5 DualSense köré épülő funkcióit is, hiszen a haptikus visszajelzés és az adaptív triggerek például a fékellenállásban is érezhetőek lesznek. Egy sor olyan újítás a franchise-ban, amely felerősíti a játékos érzéseit az úton, ahogyan azt maga a producer is kifejti: „A PlayStation 5 teljesítménye most először ad meg nekünk valamit, amire a sorozat során végig törekedtünk; olyan szintű realizmust értünk el, ami valami kézzelfoghatót jelent”.

Természetesen a technikai és grafikai fejlesztések a digitális autózás iránt érdeklődő játékosok igencsak népes rétegét fogják megszólítani, de a Gran Turismo 7 nem feledkezik meg azokról a játékosokról sem, akik más élményeket szeretnek gyűjteni a franchise-ban. Elvégre a folytatás visszahozza a közösség által kedvelt koncepcióautó-változatokat, és a PS5 konzolnál is drágább hivatalos kormánykerékkel készíti fel a játékosokat a teljes elmélyülésre az utakon.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu