A Supermassive Games, az Until Dawn és a The Dark Pictures fejlesztői új, be nem jelentett multiplayer játékon dolgoznak

A Supermassive munkatársakat keres egy új, egyelőre még nem ismertetett projekthez.

 

 

Amikor a Supermassive Gamesről beszélünk, akkor az Until Dawn készítőiről van szó. A játék, ha még emlékszünk, szép sikert aratott a 2015-ös PS4-es megjelenésével, ami arra késztette a stúdiót, hogy hasonló utat járjon be legújabb alkotásával, a The Dark Pictures Anthologyval. Úgy tűnik azonban, hogy nem ez az egyetlen dolog, ami a boszorkánykonyhájukban készül.

Mint a weboldalukról megtudtuk, a Supermassive egy be nem jelentett multiplayer projekthez toboroz embereket. Konkrétan olyan fejlesztőket keresnek, akiknek van tapasztalatuk többjátékos szabályok, harc- és fejlődési rendszerek, illetve tutorial-fejlesztésben.

Mindebből egy új játékra következtethetünk, amiről egyelőre nem osztottak meg információkat; valamint egy kissé eltérő megközelítésre egy olyan csapat részéről, amely a múltban a más jellegű játékok fejlesztésén dolgozott, habár online elemeket is beemeltek már különböző módokon.

„Ehhez a pozícióhoz olyan emberre van szükség, aki szereti bepiszkolni a kezét a motorral és az eszközökkel” – írják az ajánlatban.

További részletek hiányában – például, hogy továbbra is ragaszkodnak-e a műfajhoz – csupán a The Dark Pictures-ből indulhatunk ki, amely antológia utolsó része, vagyis a The Devil In Me trailere októberben érkezett, és igencsak hangulatosra sikerült. Így aztán továbbra is optimistán várjuk az újabb projektjeiket…

Forrás: Supermassive Games

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu