A Dark Pictures Anthology: The Devil in Me – az első évad fináléjának bejelentése és trailere [VIDEO]

A Supermassive horror-kaland-sorozatának negyedik játéka lesz a The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, és úgy hangzik, hogy ez lesz az „első évad” utolsó darabja.

 

Bár a harmadik játék, a House of Ashes még csak október 22-én jelenik meg, a folytatásból egy teaser trailer már most is napvilágot látott.

A House of Ashes végigjátszása közben található egy „következő játék” előzetes (ahogy az a The Dark Pictures Anthology-ra jellemző), és bár nem voltam 100 százalékig biztos benne, csak az egyik új karakter elég homályos, kontextuson kívüli haláljelenetéből kiindulva, reméltem, hogy a következő játék története egy sorozatgyilkosról fog szólni. A teljes teaser trailer alapján úgy tűnik, hogy a The Devil in Me pontosan ezt teszi – és én nagyon izgatott vagyok. Egy úgynevezett „művész” célkeresztjében vagyunk.

Néhány képsor Fűrészt juttatja eszünkbe – a rothadó holttest, amelyet furcsa gépekkel hoznak vissza az „életbe” – hátborzongató.

A Supermassive Games és a Bandai Namco hivatalosan még nem jelentette be a The Devil in Me-t, de már júniusban kaptunk egy kis előjelzést belőle, amikor kiszúrták a játék védjegyét.

Ha a rajongók spekulációi helytállóak, akkor a nagy formátumú karaktert ezúttal Jessie Buckley (I’m Thinking of Ending Things) fogja alakítani. Korábban Shawn Ashmore (Man of Medan), Will Poulter (Little Hope) és Ashley Tisdale (House of Ashes) volt.

Ami az „első évad fináléja” szöveget illeti a trailer végén, az nagyjából így hangzik. A Supermassive gyors tempót diktál ezekkel az éves megjelenésekkel, és valószínűleg itt az ideje egy kis szusszanásnyi szünetnek – a fejlesztő és a mi érdekünkben is. A trailer tehát alant – mi a véleményetek róla?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu