Ben Affleck szerint lehetséges, hogy George Clooney Batmanként tér vissza a The Flashben [VIDEO]

MOZI HÍREK – A The Flashben Ben Affleck és Michael Keaton Batman két generációját alakítja majd együtt, de lehet, hogy feltűnik még valaki…?

 

 

Úgy tűnik, a DC-féle The Flash sem szeretne lemaradni a Marvel-teremtette multiverzum-őrületről: a jövőre érkező Villám-moziban is szuperhős-együttműködésére készülnek. Bár azt már tudjuk, hogy Ben Affleck és Michael Keaton is felöltik majd a denevérruhát a filmben, azonban Affleck most egy kicsit tovább borzolta a kedélyeket, mikor azt sugallta, hogy a Batman-színész kollégája, George Clooney is szerepelhet a filmben, bár ő még nem látott bizonyítékot erre.

George Clooney volt az utolsó színész, aki Batmant játszotta abban a filmes szériában, amely a Michael Keaton főszereplésével készült, Tim Burton rendezte Batman és a Batman visszatér című filmekben a Sötét Lovagot annak idején a mozivászonra vitte. Keaton után Val Kilmer vette át a szerepet a Mindörökké Batmenben, hogy aztán Clooney váltsa őt a Batman és Robinban, amely sokak szerint majdnem megölte a Batman-franchise-t, miután a szuperhősfilm egy unalmas, sőt időnként egyenesen kínos gegparádévá alacsonyodott. Az 1997-es premiert követően Batman nem tért vissza a nagy vászonra, mígnem Chris Nolan 2005-ben a Batman: Kezdődik!-ben újradefiniálta a karaktert, és egy jóval sötétebb, komolyabb hangvételű trilógiával alapozta meg a szuperhősfilmek ezredforduló utáni dömpingjét.

Azóta láthattuk Ben Afflecket az ikonikus szerepben, most pedig Robert Pattinson főszereplésével készül a legújabb The Batman-reboot. Szóval, Batman jelenleg népszerűbb, mint valaha; vajon a Warner Bros. tényleg emlékeztetni akarja a rajongókat a Sötét Lovag legsötétebb órájára azzal, hogy visszahozza Clooney-t egy cameo erejéig?

Affleck a Jimmy Kimmel Live című showműsorban beszélt arról, hogy egy újabb Batman bújik meg a The Flash mögött. Amikor szóba került a filmben való megjelenése, Affleck felvetette, hogy bár nem hiszi, hogy George Clooney feltűnik a filmben, de a forgatás akkora titokban zajlott, hogy Michael Keatont valójában egyáltalán nem is látta, így aztán akár Clooney is ott lehetett. Affleck így nyilatkozott:

„Ő biztosan elszúrná.”

„Éppen ezért most már elmondhatom, nem hiszem, hogy [benne lesz a filmben]. Ha benne van is, nem mondta el nekem, szóval talán azt hiszi, hogy elszúrnám. Lehetséges. Lehet, hogy nagyon óvatos. Amennyire én tudom, nem akarta visszavenni a denevérgúnyát, tehát nem hiszem, hogy benne van a The Flashben. De még Michael Keatont sem láttam.”

Bár a rajongók egészen a film jövő évi bemutatójáig gyártják majd a különböző elméleteket, nem tűnik valószínűnek, hogy más korábbi Batman-sztárok is szerepelni fognak a történetben, amelynek középpontjában úgy tűnik, hogy a Villám okozza majd Batman két ismert verziója legalább egyikének a halálát. Mivel Affleck nem dolgozott együtt Keatonnal közvetlenül a The Flash forgatásán, valószínű, hogy a filmben sem fogjuk őket látni együtt.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu