BREAKING! Ben Affleck IS visszatér Batman szerepébe a The Flash filmbe Michael Keaton mellé!

MOZI HÍREK – Nemcsak egy, hanem két Batman is lesz a The Flash filmben, mivel maga Barry Allen kavar valamit az idővonalakkal.

Igazi Batman túltengés lesz a The Flash című filmben, miután Ben Affleck elvállalta a felkérést, hogy a DC Comics villámsebes hősének filmjében második Batmanként szerepeljen. Így Michael Keaton mellett ő lesz a második Denevérember, miután a veterán sztár szintén elvállalta, hogy ismét felhúzza Batman gúnyáját. A film egyébként a Flashpoint képregény adaptációja, amelyben Barry Allen az idővonalakkal kavart, így került a multiverzumon belül egyikből a másikba. Így tehát lesz Keaton is és „Batffleck” is. Andy Muschetti rendezi majd a filmet és a Ben Affleck-féle Batmanről ezeket említette meg:

„Nagyon fontos érzelmi töltetet hoz majd a karaktere a filmben. Barry és Wayne karaktere olyan közös nevezőn lesz, amelyet még eddig nem láttunk. Ez Barry filmje, Barry története, de a két karakter sok szempontból hasonló tragédiákon ment keresztül. Mindketten gyilkosság miatt veszítették el az anyjukat és a Ben Affleck-féle Batman itt jön a képbe.”

Muschetti azt is kifejtette, hogy nagyon örül neki, hogy Affleck a kamera mindkét oldalán volt már, mert a két rendező így sokkal könnyebben tud majd együtt dolgozni, hiszen szakmailag megértik egymást.

Ezra Miller és Ben Affleck a 2017-es Igazság ligája filmben szerepeltek együtt, amelynek most készül majd egy olyan verziója, amely Josh Weldon rendezői verziója helyett visszatér a korábban elvetett Zack Snider-féle változathoz. Michael Keaton pedig az 1989-es Batmanben, és az 1991-es Batman visszatérben játszotta Bruce Wayne és alteregója szerepét. Ben Affleck eredetileg a következő The Batman film forgatókönyvét írta és rendezte volna és nagy eséllyel a főszerepet is ő játszotta volna el, de végül teljesen kiszállt a projektből és helyette Matt Reeves rendezi a filmet, az új főszereplő pedig Robert Pattinson lesz.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu