Boba Fett érkezik a Fortnite-ba: A Star Wars legveszélyesebb fejvadásza a Battle Royale-ban landol

A játékosok már készülnek a The Book of Boba Fett, a Star Wars-univerzum új sorozatának közelgő premierjére a Disney+-on

 

 

 

A Fortnite kollaborációi meglepően mindennapossá váltak, sikerült felfűzni a legkülönfélébb művekből és hátterekből érkező karakterek érkezését az Epic Battle Royale-jára. Úgy tűnik, nincs olyan népszerű franchise, amelyik ne tudna ellenállni, hiszen olyan kedvelt anime-karakterek, mint a Naruto, vagy a közelmúltban megjelent Arcane anime-sorozat sikere után a League of Legendsből Jinx is bekerült.

Nem ez az első alkalom, hogy a Star Wars-univerzum bekerül a Fortnite-ba, de ezúttal az egyik legikonikusabb karakteren, a félelmetes és titokzatos fejvadászon, Boba Fett-en keresztül. A crossover a kizárólag a karakterre fókuszáló új Disney+ sorozat, a The Book of Boba Fett premierjét szolgálja, amely december 29-én lesz.

Az Epic Games weboldalán leírtak szerint Boba Fett érkezése a következő tárgyakat hozza a Fortnite boltjába:

  • Boba Fett ruhája a Z-6 Jetpack hátizsákos kiegészítővel: Egy egyszerű ember, aki az apjához hasonlóan járja a galaxist.
  • Gaffi rúd: A Tatooine bolygó homoklakóinak kedvenc fegyvere, ahol Boba régóta él.
  • Boba Fett csillaghajója: Boba Fett jellegzetes Firespray-stílusú csillaghajója. Apjától, Jango Fetttől örökölte.
  • Online célzás számítógépes gesztus: Pásztázd a horizontot, hogy megtaláld a célpontodat.

A Slave I leszállása a Battle Royale-ban a Fortnite Chapter 3 nemrégiben történt érkezése után érkezett, ami egy új kezdet az Epic Games népszerű címe számára, amely már látott együttműködéseket olyanokkal, mint a Pókember és a Gears of War, valamint a játék motorjának változása, az Unreal Engine 5 használatára való áttérés.

Forrás: as

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu