A rajongók követelik a Csodálatos Pókember 3-at, miután Andrew Garfield azt mondta, hogy nyitott a visszatérésre

MOZI HÍREK – Andrew Garfield végül visszatérhet Pókember szerepébe saját verziójaként

 

Andrew Garfield határozottan nyitott arra, hogy újra eljátssza Pókembert. A Sony Pictures és a Disney’s Marvel Studios folyamatos együttműködése, valamint Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) varázslatos, multiverzumot megnyitó varázslata lehetővé tette, hogy Garfield 2014 óta először öltözzön be a Pókember: Nincs hazaút című filmben. Hét évvel azután, hogy a Sony Pictures leállította a Csodálatos Pókember-univerzumot, és elvetette a spin-offok és legalább két további folytatás terveit Garfield főszereplésével, a rajongók újra felerősítik a kérést, hogy Garfield térjen vissza A csodálatos Pókember 3-ban, és folytassa a Sony Pókember-univerzumának rezidens falmászójaként.

„Úgy értem, igen, határozottan nyitott vagyok valamire, ha úgy érezném, hogy ez a megfelelő, Peter és Pókember, ezek a karakterek mind a szolgálatról szólnak, a nagyobb jó és a sokak érdekében. Ő egy munkásosztálybeli fiú Queensből, aki ismeri a küzdelmet és a veszteséget, és mélyen empatikus. Megpróbálnám kölcsönvenni Peter Parker etikai kereteit, ha lenne lehetőségem visszalépni és többet mesélni ebből a történetből, akkor nagyon biztosnak és biztosnak kellene éreznem magam benne”.

Pókember (Tobey Maguire) és a Marvel Moziverzum Pókembere (Tom Holland) összefogása a Nincs hazaút-ban lehetővé tette az igazán hálás Garfield számára, hogy elvarrja az általa játszott Peter elvarratlan szálait. A 2014-es A csodálatos Pókember 2. némileg reményteljesen zárul: Garfield Peterje visszatér, hogy hat hónappal azután, hogy szerelme, Gwen Stacy (Emma Stone) halála miatt kilépett a szuperhős szerepéből, újra magára öltse az újjászületett szuperhős szerepét.

„Imádom ezt a karaktert, és hálás vagyok, hogy együtt dolgozhattam ezekkel a hihetetlen színészekkel, ezzel a hihetetlen rendezővel és a Marvellel és a Sonyval. Örömteli volt, és a lezárás érzését jelentette számomra. Annyi megválaszolatlan kérdés volt az én Peterem számára, ahol hagytuk. Visszaléphettem és gyógyulást szerezhettem neki. És valóban támogatni [Holland] Petert, és tisztelni a karakterét, hogy befejezzem a trilógiát, nem pedig elvonatkoztatni vagy elvonni tőle.”

Andrew Garfield két folytatásban tért volna vissza, amelyek 2016-ra és 2018-ra datálódtak, mielőtt a Sony újraindította volna Pókembert az MCU-ban. A most 38 éves színész nem számított arra, hogy valaha is szóba kerül Peter Parker újbóli eljátszása.

„Nagyon izgatott voltam, hogy újra rajongó lehetek. De kaptam egy hívást [a Pókember producerei] Amy Pascaltól és Kevin Feige-től és [a rendezőtől] Jon Watts-tól ezzel az ötlettel. Azonnal tagadhatatlan volt” – mondta Garfield”.” Hihetetlenül szórakoztatónak, hihetetlenül spirituálisnak, észbontónak és tematikusan érdekesnek hangzott. Alapszinten, mint Pókember-rajongó, már az ötlet is elég volt, hogy három Pókembert lássunk egy képben.”

A december 17-i Nincs hazaút megjelenése óta a rajongók a Twitteren felszólították a Sony-t és a Marvelt, hogy készítsék el A csodálatos Pókember 3-at, és Garfield fejezhesse be a trilógiát. Mások azt remélik, hogy Garfield újra eljátssza a szerepét a Sony Pókember-univerzumában, ahol Venom (Tom Hardy) és Morbius (Jared Leto) antihősök is feltűnnek.

Forrás: news

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu