Dwayne Johnson felidézte az Xbox történetének egyik legnagyobb pillanatát

Dwayne Johnson, vagyis „A Szikla”, színész és WWE-sztár részt vett a Microsoft első konzoljának bemutatóján a 2001-es CES-en.

 

 

A Microsoft 2021-et élt meg az Xbox 20. évfordulója alkalmából, ennek apropóján emlékezett meg Dwayne Johnson is a húsz évvel ezelőtt történtekről. Az első Xbox bemutatására a 2001-es CES-en került sor ugyanis, és különleges vendégként a népszerű színész és visszavonult WWE-sztár is részt vett az eseményen.

Tom Warren, a The Verge munkatársa Twitter-fiókján osztott meg egy emlékezetes képet, amelyen A Szikla Bill Gatesszel látható. Már csak a színész kinézete is egy valódi időutazás a 2000-es évek elejére. A sztár a tweetre reagálva viccelődött a napról, és visszaemlékezett a konzol leleplezésén szerzett kellemes élményeire.

„Mi voltunk a legmenőbb emberek Vegasban” – Dwayne „A Szikla” Johnson

„Vicces nap volt a CES-en, amikor Billel először mutattuk be a világnak az eredeti Xboxot, mi voltunk a legmenőbb emberek Vegasban” – viccelődött Dwayne Johnson, miközben megjegyezte, hogy ő és Bill Gates a technológiáról és az övtáskákról beszélgettek. A színész üzenetére gyorsan érkeztek reakciók, a hivatalos Xbox-fiók pedig azzal egészítette ki a vicceket, hogy „csapatvilágbajnokoknak” nevezte őket.

A színész legutóbbi videójátékokban való szereplései közül a Fortnite 3. fejezetének végén szerepelt, ahol a The End eseményeit megörökítő intenzív animációs videóban kiderült, hogy a The Foundation karaktere nem más, mint Dwayne Johnson. Az Xbox launch event a cég történetének egyik nagy pillanata, amit a Microsoft egy nosztalgikus videóban szeretett volna megörökíteni, hogy megünnepelje a konzolok két évtizedét.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu