Az Assassin’s Creed The Ezio Collection hamarosan érkezik Nintendo Switch-re! [VIDEO]

A The Ezio Collection tartalmazza mindhárom játék összes egyjátékos DLC-jét, egy animációs rövidfilmet és egy minisorozatot.

 

 

Ezio Auditore da Firenze a népszerű Assassin’s Creed-saga egyik ikonjává vált, hiszen a franchise legkedveltebb részeinek főszereplője. A karakter ívét felölelő trilógia már az elmúlt generációban megérkezett az asztali konzolokra, most pedig a Nintendo hibridjén is megjelenik.

Az összeállítás az Assassin’s Creed: The Rebel Collection megjelenését követi, a nevezetes Black Flag és Rogue, valamint az Assassin’s Creed 3 Remastered után. A többi kiadáshoz hasonlóan az Assassin’s Creed The Ezio Collectiont is az Assassin’s Creed Embers című rövid animációs film, valamint az Assassin’s Creed Lineage című minisorozat kíséri, amely az Auditore család történetének összefüggéseit mutatja be.

Elérhető Nintendo Switch-re február 17-én

A The Ezio Collection február 17-én érkezik Nintendo Switchre az Assassin’s Creed 2, az Assassin’s Creed: Brotherhood és az Assassin’s Creed: Revelations, valamint mindhárom játékhoz eddig megjelent összes egyjátékos DLC-t. A fizikai kiadás a franchise második részét tartalmazza majd kézzel fogható formában, valamint a Brotherhood és a Revelations letöltőkódját.

Ahogy azt a Nintendo Life megosztotta, az olyan extrák, mint az Embers és a Lineage, valamint a további nyelvekhez tartozó hangcsomagok digitális tartalomként válnak majd elérhetővé, a letöltés pedig akár 35 GB-ot is igénybe vehet. A Nintendo Switch-specifikus funkciók közé tartozik a HD Rumble portolása, az érintőképernyő-barát kezelőfelület és az optimalizált HUD. A franchise közel 15 éve fut, és az Assassin’s Creed második része továbbra is az eddigi legelismertebb, kritikusok által is elismert epizód.

Forrás: Nintendo Life

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu