Az Assassin’s Creed 15. évfordulója alkalmából szimfonikus koncerttel tisztelegnek a széria előtt [VIDEO]

A premierre 2022 végén kerül sor a franciaországi Párizsban. A koncert egy zenei utazás keretében meséli majd el az Assassin’s Creed saga történetét.

 

 

Az Assassin’s Creed franchise 15 éves fennállásának megünneplésére az Ubisoft egy nagyszabású szimfonikus koncertet jelentette be, amely az Assassin’s Creed Symphonic Adventure nevet kapta. Az évek során a Ubisoft Assassin’s Creed franchise-a az egyik legismertebbé vált az iparágban, amely lenyűgöző világok bemutatásán túl a történetmesélésről is ismertek – sőt, a széria bevallottan törekszik rá, hogy valami újat tanítson nekünk a történelemről.

„A zene mindig is kulcsszerepet játszott az Assassin’s Creed-élményben” – Jesper Kyd, a széria zeneszerzője

A szimfonikus koncerten egy teljes zenekar és kórusok is közreműködnek, egy olyan magával ragadó élményt nyújtva, amely a sorozat történetét egy zenei utazás keretében öleli fel. A játékok narratívája áll majd a koncertre készült összes darab középpontjában, amelyeket a zenekarral, a kórussal és a szólistákkal zökkenőmentesen szinkronizált videómontázsok kísérnek.

A koncertet az Overlook Events, a Dragon Ball és a Saint Seiya Symphonic Adventures alkotói szervezik. Ezúttal azonban a Ubisoft kreatív csapatai támogatják őket, hogy a lehető legnagyobb hűséget biztosítsák a játékok univerzumhoz.

Az első koncertre 2022. október 29-én kerül sor Párizsban, Franciaországban, a tekintélyes Grand Rexben. Ezen a napon nemcsak a Ubisoft franchise 15. évfordulóját ünnepli majd, hanem a város szívében található történelmi helyszín 90. évfordulóját is.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu