Szivárog az új Assassin’s Creed: Valhalla DLC

A hivatalos bejelentés előtt már hallani egyet s mást a jelenleg legújabb, de amúgy már több mint egy éve megjelent Assassin’s Creed következő tartalmi frissítéséről.

 

Az Assassin’s Creed: Valhalla gyakran áldozata volt a komolyabb szivárgásoknak. Például a megjelenés előtt az internetre jutott fél órányi játékmenet, egy bossfightot is láthattunk… úgyhogy a Ubisoft nem nagyon ismeri a „biztonság” fogalmát (meg sok más dolgot sem, például a játékosok igényeinek valódi kielégítését; a Quartz, a saját NFT-jük sem kapott kitörően jó fogadtatást, erről tegnap írtunk), és akkor még tényleg finoman fogalmaztunk.

A Dawn of Ragnarök néven futó DLC-ről egy francia YouTube-os is elkezdett beszélni, és most kínai boltok révén további információkat tudhatunk meg. Képek is vannak, de ebben az esetben a francia kiadó nagy eséllyel elkezdene fenyegetőzni, hogy miért merészelünk képeket publikálni… de bevállaljuk.

A megjelenési dátumot azért elmondjuk, Yves Guillemoték meg mehetnek melegebb éghajlatra: a szivárgás szerint március 11-én fog megérkezni a DLC, ami egybe is esik Tom Henderson gondolatával, ugyanis ő is azt írta, hogy egy nagyobb tartalmi kiegészítő jön az első tavaszi hónap során.

A Redditről megtudtuk, hogy a Dawn of Ragnarök jellemzése az északi mitológiából ismert kilenc világba teszi az új tartalmakat. Svartalfheim, a törpék otthona lenne veszélyben (fagyos és tüzes óriások támadják meg), és Eivor személyesen fogja átélni Odin sorsát. Gyermekeket kell megmentenie sürgősen, és a villámcsapás új, természetfeletti erejét is igénybe fogja venni. Erre Karen Lee, a Ubisoft senior közösségért felelős fejlesztője júniusban, a Ubisoft Forward E3-as eseménye során utalt már, mert azt mondta, hogy szerinte Eivornak még lesz dolga Odinnal, miközben a tüzes óriások, Muspelheim kapuját mutatták.

Ha ez igaz (és miért is ne lenne?), akkor az előző DLC (Siege of Paris) után mitológiai kanyart vesz az Assassin’s Creed, ugyanis a párizsi ostrom történelmileg jóval hitelesebb irányzékot vett fel. Hétfőn elvileg valamilyen bejelentést is fog tenni a Ubisoft

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu